ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü VEFATININ 77. YILINDA MİNNETLE VE RAHMETLE ANIYORUZ…


Yayınlanma tarihi: 09/11/2015 00:00

Bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 77. yılında sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Son günlerde içerden ve dışardan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği milli değerlerimiz aşındırılmak, hırpalanmak ve tahrip edilmek isteniyor, bilinsin ki bu çabaların neticeye ulaşması asla mümkün olmayacaktır.

“Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.” diyerek hayatını Yüce Türk milletine adayan, olumsuz şartlar da bile eşine az rastlanır başarılara imza atan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin onurlu yürüyüşünde en büyük rehberi olmuştur.

Atatürk’ün tüm mücadelelerdeki tek dayanağı aziz milletimiz olmuştur. Onun milletimize olan inancı ve güveni, attığı her adımın başarıyla sonuçlanmasını mümkün kılmıştır.

Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi daha yukarılara taşımak, temel önceliğimiz olmalıdır. Özellikle demokrasi, insan hakları, hukukun üstünlüğü, kadın-erkek eşitliği gibi alanlarda yapacağımız yeni hamle ve reformların ülkemizin uluslararası gücünü ve ağırlığını daha da artıracağını hiçbir zaman hatırdan çıkarmamalıyız.

Ebediyete intikalinin 77. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN