GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:


Yayınlanma tarihi: 29/07/2020 13:02

 

Mübarek Kurban Bayramımız Kutlu Olsun…

Mübarek Bayramlarımız sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu, dargınların barıştığı, birliğin ve dayanışmanın pekiştirildiği kutsal günlerdir.

Bu zamana kadar hep birlikte kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna yürekten inanıyorum.

Eş, dost, akraba, komşu ve büyüklerin ziyaretiyle paylaşmanın ve kavuşmanın güzellikleri doyasıya yaşanırken; yoksul, yetim, hasta ve kimsesizlerin hatırlanmasıyla da ahlaki ve insani sorumlulukların gereği yerine getirilmektedir.

Bu vesileyle tüm dünyayı saran ve ülkemizi de etkisi altına alan COVİD-19 salgını ile mücadelede başta Türk Telekom A.Ş. de ve PTT A.Ş. de çalışan arkadaşlarımız olmak üzere, emeği geçenlere en samimi şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının Türk-İslam âlemine sağlık, huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyor, Yüce Türk Milletinin, teşkilatımızın ve üyelerimizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.