GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN HAİN TERÖR SALDIRILARI İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI


Yayınlanma tarihi: 18/02/2016 00:00

17 Şubat 2016 saat 18:31'de Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına Ankara da düzenlenen terör saldırısında 28 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 61 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Henüz bu olayın acısını yaşarken 18 Şubat günü Diyarbakır Lice karayolundaki bombalı saldırıda 6 askerimizin, Şırnak’ın İdil ilçesinde ise 1 asker ve 1 polisimizin şehit olduğu haberlerini aldık.

Alçakça eylemlerle Ülkemizde sürekli bir kargaşa ortamı yaratarak bu ortamdan beslenmek isteyen terör örgütü ve yandaşlarına Türk Milletinin dayanışması ve güvenlik güçlerimizin özverili çabalarıyla hiçbir zaman izin verilmeyeceğine yürekten inanıyorum.

Terör örgütünün iç ve dış provokatörlerce desteklendiği bilinen bir gerçektir. Türkiye’nin teröre karşı sağlam ve kararlı tutumu ve terörle mücadele anlayışı hayati bir önem arz etmektedir.

Yıllarca terör nedeniyle büyük bedeller ödeyen Türk Milleti, bugüne kadar hiçbir terör faaliyeti karşısında yılmamıştır ve yılmayacaktır. Milletimizin teröre karşı duyduğu kin ve nefret ülkemizi bölmeye ve vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamalarını engellemeye çalışan terör odaklarının bütün bu alçakça faaliyetlerini boşa çıkartacaktır.

Bu hain terör saldırılarını lanetliyor, alçakça gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve şehit düşen güvenlik görevlilerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, yüce milletimize, Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı diliyorum.

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN