Yayınlanma tarihi: 08/12/2022 11:11

Türk Telekom A.Ş. Çalışanı Değerli Üyelerimiz,

01 Kasım 2022 tarihinde başvurusunu yapmış olduğumuz 15. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmemize ilişkin çoğunluk yetki tespitimizi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızdan 18 Kasım 2022 tarihinde aldık. Ancak aynı iş kolundaki başka sendikalar tarafından çoğunluk yetki tespitimize ilişkin itiraz yapılmış ve konu yargıya intikal etmiştir.  Yüce Türk Adaletinin vereceği karar ile yargıya intikal eden haksız davanın Sendikamız lehine biteceğine inancımız tamdır.

Türk Telekomünikasyon A.Ş. ile yapacağımız 15. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi taslak çalışmalarımıza nihai halini vermek amacıyla;

“Talepleriniz Teklifimize Dönüşsün” çağrısı yaptık. Engeniş katılımla yeni dönem toplu iş sözleşmemize yön verebilmek için web sitemizde anketler yayınladık. Bu doğrultuda siz üyelerimizden bu anketleri doldurmanızı ve değerli fikirleriniz ile sürece katkılarınızı talep ettik. Sizlerden gelen fikir ve öneriler web sitemiz üzerinden anketlerle tarafımıza ulaştı. Anketleri tek tek okuyor ve değerlendirmeye alıyoruz.

 

Yeni dönem toplu iş sözleşmemize sizlerle birlikte ve en geniş katılımla HEP BİRLİKTE yön vereceğiz…

Şubelerimiz tarafından, farklı lokasyon ve farklı görevlerde çalışan üyelerimizin katılımıyla şube taslak çalışmaları yapılmak üzere komisyonlar kurulmuş, kurulmayan yerlerde kurulacak olan komisyonlar sayesinde siz değerli üyelerimiz de fikir ve önerileri ile sürece katkıda bulunacak, geniş katılımlı çalışmalar ile ortak akıl oluşturacak, kenetlenerekinşa ettiğimiz birlik ve beraberliğimizin gücünü toplu iş sözleşmesine yansıtmış olacağız.

 

İşverene verilecek TİS taslağının son hali için, şubelerimizce siz değerli üyelerimiz arasından oluşturulacak olan komisyon ile Sendikamız Genel Merkezinde bir araya gelerek kaliteli yaşam standartlarını yakalamak için ortak çalışma yapacak, tüm taleplerimizi işveren teklifimize dönüştüreceğiz.

 

Biz Birlikte Güçlüyüz… 

Saygılarımızla.

 

TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU