Yayınlanma tarihi: 31/08/2015 00:00

Güvenlik ve Savunma İşçileri Sendikası 2. Olağan Genel Kurulu, 29 Ağustos 2015 tarihinde Büyük Anadolu Otel'de toplandı.

Genel Kurula BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türk-İş Konfederasyonu Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Yüksel, Genel Başkanımız Veli Solak, Genel Eğitim Sekreterimiz Sedat Güney, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile konuklar katıldı.

Genel Kurulu; Başkanlığını Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Koop-İş Genel Başkanı Eyüp Alemdar, Yardımcılıklarını Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak ve Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Baki Yüksel'in yaptığı Divan Heyeti yönetti.

Güvenlik-İş Olağan Genel Kurulunun ikinci gününde yapılan seçimler sonucunda; Genel Başkan Bolat Ankaralı yeniden genel başkanlığa seçildi. Yönetim Kuruluna Ömer Çağırıcı, Mustafa Serttaş, Caner Yılmaz, M.Zahit Çakır, Hüseyin Pirinç ve Ahmet Durcuk seçildi.

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Bolat Ankaralı seçim sonuçları açıklandıktan sonra yaptığı konuşmasında "Türk-İş Konfederasyonumuza bağlı Güvenlik-İş Sendikası olarak üyelerimizin ve özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının çözümü noktasında delegelerimizin ve üyelerimizin bizlere vermiş olduğu destek ile her türlü olumsuzluklara karşı işçi sınıfının yanında olarak mücadele edeceğiz. Tüm delegelerimize, üyelerimize, teşkilatımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.