28/04/2015 09:13

sözleşmesiz kapsam dısı çalıştırılan bizlerin sorunu inşallah bu sözleşmede çözülür.

mustafa ayten - MERSİN

27/04/2015 12:26

Öncelikle hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum.Ben de Nafiz Beye katılıyorum.Sanki sendikalı olduğumuz için ötekileştirilmeye çalışıyoruz.En basiti TT Çarşı olayı.Ki bununla ilgili etrafta Şirketin teklifte bulunduğu ama sendikanın buna sıcak bakmadığı söylentileri dolaşıyor.Benim şahsi düşüncem,kimseye verilende gözümüz yok ama rakamlar ciddi rakamlar,bende bana verilen yemek parasını istediğim şekilde değerlendirmekten yanayım.Çok zaman yemek yemekden ziyade farklı yönlere kanalize edebilmek istiyoruz ama mecburen ya alışveriş ya yemek,keşke bize de aynı imkan verilse de istediğimiz şekilde kullanabilsek,bu eğitim gideri olur,yakıt olur,kira olur,kredi olur.Bu konuda kimsenin itirazı olacağını sanmıyorum.Umarım iyi bir sözleşme olur.Kolay gelsin diyorum,görüşlerimizin dikkate alınacağını umuyorum.

Emek Minareci - Aydın

27/04/2015 12:19

Gönderilen hediye için şahsım adına teşekkür ederim,çok anlamlı bir hediye olmuş.Güzel bir hatıra.

Emek Minareci - Aydın

16/04/2015 15:51

Merhaba arkadaşlar 11. dönem toplu iş sözleşmesi tüm üyelerimize hayırlı uğurlu olsun Avea Ttnet Türk telekom grubunun birleşmesi ile iyice güçlü çok büyük bir kurum haline geldik. güçlü ailenin bir ferdi olmak bizi açıkçası dahada sevindirdi. Ben umut ediyorum ki herşey çok güzel olacak allah yardımız olsun.

ahmet Çavuş - Amasya

16/04/2015 13:42

Öncelikle 11. TİS in herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. İnşallah ücrette ki bu eşitsizlik ve uçurumlar eşitlenir. Sayın Ceo muz Rami beyin BİZ olacağız AVEA TTNET ve TÜRK TELEKOM birleşecek sözlerinden sonra aklıma şu geldi. AVEA da ki tekniker benim iki katım maaş alıyor. Acaba BİZ olunca bizler de aynı maaşı alabilecek miyiz? Saygılar.

Ümit Emrah Kutay - Mersin

15/04/2015 09:16

merhabalar öncelikle 11 dönem toplu iş sözleşmesinden tüm TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI üyesi arkadaşlarım gibi beklentimizin büyük olduğunu söylemek istiyorum kurumumuz ha bire sendikalı olmayan arkadaşlarımıza yok tt çarşı yok ödüllendirme adı altında 1 tılda aldığımız maaş kadar adamlara ödül geliyor anlamadığımız nokta şu onlar çalışıyorda biz çalışmıyormuyuz sendikasızlığa özendirilmeye çalışılıyor kimsenin aldığı parada gözümüz yok ama eşitlik yok eşitli olacaksa herşeyde eşitlik olmalı fazla çalışıp az maaş alanların yerine az çalışıp çok maaş alanlar getirilsin.11 dönem TİS umuyorumki beklentilerimizi boşa çıkartmaz herkesi saygıyla selamlıyorum.

Nafiz ASLAN - MERKEZ

22/03/2015 14:34

01.03.2015 Tarin'den itibaren başlamış bulunan toplu sözleşme döneminin hepimize hayırlar getirmesi ,inşallah sonun da herkesin yüzü güler temennisi ile başarılar diliyorum. 2014 yılının Şubat ayında ünvan alan tüm arkadaşlarımızın skala ayarlamasının yapılmasını istiyoruz, Nasıl ki yeni giren arkadaşlarımız için seyyanen zam alınması bizim için güzel bir şey ise bizlerinde kendi yılımızdaki Teknisyen ve Tekniker arkadaşlarımız ile aynımaaşı almamızın da norma olduğu düşünüyorum. T.HABER-İŞ SENDİKA GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK VE YÖNETİMİNE ŞUBE BAŞKANLARIMIZA BÖLGE TEMSİLCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILARIMLA .......... KONYA

SELAMİ DOĞAN - KONYA

20/03/2015 14:04

2015 yeni dönem toplu iş sözleşmemiz hayırlara vesile olsun diyorum. Rabbim yardımcımız olsun . Avea Ttnet Türk telekom grubunun birleşmesi ile iyice güçlü çok büyük bir kurum haline geldik. güçlü ailenin bir ferdi olmak bizi açıkçası dahada sevindirdi. Ben umut ediyorum ki herşey çok güzel olacak maaş v.s yan haklarımız bu değişimle beraber daha iyi olacak. bunları anlattığımda bazı insanlar bana gülsede Rabbim yazmış olduğum bu Cuma gününün hurmetine inşallah şartlarımızın daha iyi olacağına inanıyorum . Rabbim bütün işçi kardeşlerimizin yardımcısı olsun. bütün sendika yönetimine kolaylıklar dilerim .

VURAL KAŞKA - İSTANBUL

18/03/2015 15:42

T.HABER-İŞ SENDİKA GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK VE YÖNETİMİNDEKİ ARKADAŞLARA ŞUBE BAŞKANLARIMIZA BAŞARILAR DİLER UMARIM HERŞEY GÖNLÜNÜZDEN KALBİNİZDEN GEÇTİGİ GİBİ SONUÇLANIR BİZİ HABERSİZ BIRAKMAYAN GÖKHAN AYDIN KARDEŞİMİZE DE BURADAN TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM 2015 YILI DAHA GÜZEL TÜRK TELEKOM ADINA DAHA KAZANÇLI BİR YIL OLUR BİZİM ADIMIZADA BOL ZAMLI KAZANÇLI BİR YIL OLUR UMARIM SAYGILARIMLA

Necdet ÖZER - OSMANİYE

16/03/2015 10:59

11.Dönem TİS sözleşmesinin T.HABER-İŞ Sendikasına,Türk işçi camiasına,üyelerimize çalışanlarımıza hayırlar getirmesini Cenab'ı Allah'tan niyaz eder,Genel Başkanımız Veli SOLAK bey'e ve yönetimine başarılar dilerim.Allah yardımcınız olsun,Allah'a emanet olun.Necmettin DEMİRBAŞ İşyeri Baş temsilcisi RİZE

Necmettin DEMİRBAŞ - RİZE