Yayınlanma tarihi: 26/09/2023 09:10

Sevgili Peygamberimizin doğumunun yıldönümünde aziz milletimizin ve bütün İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutluyor, ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa huzur,bereket ve sağlık getirmesini temenni ediyorum.

Kendimiz için istediğimizi, başkası için de istemek, varlığı sevgi ve şefkatle kucaklamak, “yaratılanı yaratandan ötürü sevmek”, bizim gönül dünyamızın ve medeniyet anlayışımızın esasıdır.

İnsanlar arasında kin, nefret, şiddet, töre cinayetleri, insan hakları ihlâlleri, kötü ve zararlı alışkanlıkların hızla yayıldığı, tabiatın hoyratça kullanıldığı günümüz dünyasında, âlemlere rahmet olarak gönderilen Yüce Peygamberimizi anlamaya ve onun sevgisi etrafında birleşmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız.

Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi Hz. Muhammed (S.A.V)’in doğum günü olan Mevlid Kandil’inin bütün insanlığa sevgi ve barış getirmesini, Yüce Allah’tan niyaz eder, Aziz Türk Milletinin, teşkilatımızın, üyelerimizin ve tüm İslâm âleminin Mevlid Kandilini kutlarım.

 

 

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN