Yayınlanma tarihi: 11/06/2023 17:40

Türkiye Haber-İş Sendikası İzmir Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu 11 Haziran 2023 tarihinde İzmir Çeşme'de yapıldı.

Genel Kurula,  Genel Başkanımız Veli SOLAK, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız Şube Yöneticilerimiz Bölge Temsilcilerimiz Türk-İş’e bağlı sendikaların Başkan ve yöneticileri, misafirler ve delegeler katıldı.

Genel Kurulun Başkanlığını Genel Başkanımız Veli SOLAK, yardımcılıklarını Genel Başkan Yardımcımız  Hüseyin ÖZÇOBAN ve Genel Başkan Yardımcımız  Tagi İŞ, katip üyeliklerini ise Adana Şube Başkanımız Mehmet ASLANGÖZ  ile Antalya Şube Başkanımız  Mehmet Ali ARICAN’ın yaptığı Divan Heyeti yönetti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, divan teşekkülünde kendisine ve arkadaşlarına gösterilen ilgi ve güvenden dolayı genel kurula teşekkür etti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, genel kurula hitaben yaptığı konuşmasına gerçekleştirilen genel kurulun Türkiye’de çalışma yaşamına, Türk-İş’e ve Türkiye Haber-İş Sendikası üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, konuşmasında çalışma hayatının içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekerek gündemdeki konuları ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

 

 Yapılan seçimlerin sonucunda; Şube Başkanlığına Aslan ÖZDEMİR, Şube Sekreterliğine Osman MADEN , Şube Mali Sekreterliğine de Tevfik Emre TUNCER  seçildi.



ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...!
(09/11/2023 18:39)