Yayınlanma tarihi: 08/05/2017 15:04

Türkiye Haber-İş Sendikası’na üye işçileri ilgilendiren 12. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri, 08 Mayıs 2017 tarihinde Türk Telekom A.Ş. Genel Müdürlüğü Ahlatlıbel Telekom Evinde saat 12:00’de başladı.

Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinin ilk oturumuna; Türkiye Haber-İş Sendikasını temsilen Genel Başkanımız Veli Solak, Genel Sekreterimiz Ümit Kaymal, Genel Eğitim Sekreterimiz Sedat Güney, Genel Teşkilatlandırma Sekreterimiz Mücayit Özdemir, Şube Başkanlarımız, Hukuk Müşavirlerimiz, Türk Telekom A.Ş.’yi temsilen de Türk Telekom A.Ş. İK Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu, Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Yakup Öztunç, İç Denetim Başkanı Yavuz Türkmen, Anadolu Merkez-I Bölge Müdürü İrfan Yıldız, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Koç, İşe Alım ve Ücret Yönetimi Direktörü Mahmut Bulat, İş Etiği ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Serhat Binici, ve diğer uzmanlar katıldı.

Genel Başkanımız Veli Solak toplantının açılışında yaptığı konuşmada, toplu iş sözleşme sürecinin başladığını belirterek “Türk Telekom A.Ş. 12. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesinin öncelikle üyelerimize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Genel Başkanımız Veli Solak konuşmasında özetle şunları söyledi:

“Bizim temennimiz sözleşmenin Karşılıklı iyi niyet ve hoşgörü uzlaşı içinde masa başında bitirilmesidir. Biz Türk Telekom A.Ş.’ye kazandırmak ve kazandırdığımızdan da hakkımıza düşen kısmı almak istiyoruz. Toplu iş sözleşmemizin ülkemize, milletimize şirketimize, teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

Türk Telekom A.Ş. İK Regülasyon ve Destek Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu da Genel Başkanımız Veli Solak’ın dileklerine katıldığını ifade ederek, “ İyi bir görüşme olacağından hiç şüphem yok. Haber-İş 55 yıllık bir kuruluş  Türk Telekom ‘da 177 yıllık bir kuruluştur. Amacımız tüm çalışanları mutlu etmektir. İyi bir şözleşme olmasını diliyorum. Şimdiden hayırlı olsun ” dedi.

Toplantıda Hukuk Genel Müdür Yardımcısı Yakup Öztunç da söz alan 12. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesinin taraflara ve çalışanlara hayırlı olmasını dilediler.

İyi niyet ve hoşgörüyü simgeleyen birer buket çiçek taraflarca karşılıklı olarak takdim edildi.

Görüşmelerde Toplu İş Sözleşmesinin ilk üç maddesi müzakere edilerek kabul edildi.

 



ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...!
(09/11/2023 18:39)