Yayınlanma tarihi: 02/03/2017 16:17

Genel Başkanımız Veli Solak ve Genel Eğitim Sekreterimiz Sedat Güney 02 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 4. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu'na katıldılar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu'nda bir konuşma yaptı. Türkiye'nin bulunduğu konuma kolay gelmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz dik durmasaydık, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymasaydık bu ülkede yapılanların 10'da 1'ini dahi gerçekleştiremezdik" dedi. Türkiye'nin terörle mücadele konusunda da yalnız bırakıldığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı, Batı'nın terör örgütlerine destek verdiğini belirterek, "Elimizde belgeleri var" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de artık vatandaşına tepeden bakan yönetim anlayışı değil, vatandaşına hizmetkâr olan bir anlayış var. 40 yıldır devlete sızan, milletin rızkını, çocuklarını gaspeden bir çete, 80 milyonun direnişiyle hezimete uğramıştır." dedi.