HABERLER
24 TEMMUZ BASIN VE GAZETECİLİK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN…
Bilindiği üzere 24 Temmuz 1908 tarihi basından sansürün kaldırıldığı tarihtir. Bu tarihte gazeteler ilk kez sansürsüz olarak yayınlanmaya başlamış ve sansür, ağır suçlardan biri sayılmıştır.
Bu nedenle bugün ‘Basın Bayramı’ olarak kutlanmaktadır.
Hızla gelişen günümüz dünyasında etkinliği her geçen gün artan basın ve yayın kuruluşları, demokrasimizin ayrılmaz unsuru haline gelmişlerdir.
Bu kuruluşlarımız gerek dünyadaki gerek ülkemizdeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada ve toplumu aydınlatma da büyük bir görev ve sorumluluğu da üstlenmişlerdir.
Bu vesile ile ülke menfaatlerini ve kamu düzeninin korunmasını göz ardı etmeden kamuoyunu aydınlatan, bilgilendiren ve toplumun haber alma ihtiyacını karşılayan, her türlü zorluğa karşın demokrasi ve millet iradesine sahip çıkan, tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, kendilerine sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum. Görevini ifa ederken şehit olan tüm gazetecilere de Allah'tan rahmet diliyorum.
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU ADINA
VELİ SOLAK
GENEL BAŞKAN
DİĞER HABERLER
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI ÜYELERİMİZE ÖZEL FIRSAT
(26/02/2025 10:49)
Türkiye Haber-İş Sendikası Yönetim Kurulu Tarafından Türk-İş Genel Başkan Yardımcısı,Türk Metal Sendikası Onursal Başkanı Pevrul KAVLAK Anma Mesajı
(24/02/2025 12:51)
BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ...
(22/02/2025 18:00)
PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 21. DÖNEM İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI
(06/02/2025 15:03)
UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ…
(06/02/2025 00:01)
BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(21/01/2025 09:50)
RADYO VE TELEVİZYON ÜST KURULU BAŞKANLIĞI (RTÜK) İLE SENDİKAMIZ ARASINDA 3. DÖNEM İŞYERİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ GÖRÜŞMELERİMİZ BAŞLADI.
(16/01/2025 16:30)
