KUTLAMA ZİYARETLERİ
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN BERAT KANDİLİ MESAJI:
Berat Gecesi, Müslümanların, Yüce Allah’ın bağışlamasıyla günahlardan arınmayı umut ettikleri kutlu bir zaman dilimi olan bu gece Berat Kandili’ni idrak edeceğiz.
Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), bu gecede Cenab-ı Allah’ın kendisinden bağışlanma dileyenleri affedeceğini, içtenlikle yapılan duaları kabul edeceğini müjdelemiştir.
Şaban ayının 15’ine tekabül eden Berat gecesi, diğer mübarek gecelerimiz gibi gündelik hayatın akışı içinde bizlere varlığımızı yeniden gözden geçirme ve muhasebe etme imkanı kazandıran bir fırsat olarak değerlendirilmelidir.
Berat kandilinin aydınlattığı manevi ortam, bizlere böyle bir dengeli hayatı kurmamızı, dinin genel ibadet ve hayır anlayışına uygun olarak kendimiz ve çevremiz için yararlı davranışlarda bulunmamızı sağlayacak bir imkânı sunmaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Milletimizin, tüm üyelerimizin ve teşkilatımızın Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin, Türk İslâm âleminin birliğine, beraberliğine, insanlığın, sağlık, barış ve huzuruna, vesile olmasını temenni ediyorum.
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU ADINA
VELİ SOLAK
GENEL BAŞKAN
DİĞER ZİYARET HABERLERİ
ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARIMIZ İZMİR VE AYDIN PTT DAĞITIM TOPLAMA MERKEZLERİNDE DEVAM EDİYOR
(24/06/2019 14:55)
ADANA ŞUBEMİZE BAĞLI İŞYERLERİNDEN ÜYELERİMİZ SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ
(21/06/2019 16:55)
ERZURUM ŞUBE MALİ SEKRETERİMİZ LOKMAN ŞİMŞEK VE ÜYELERİMİZ SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ
(21/06/2019 14:26)
ZONGULDAK TEMSİLCİLERİMİZ SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ
(20/06/2019 16:55)
GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
(19/06/2019 16:14)
ULUSLARARASI SOSYAL POLİTİKALAR KONGRESİ ANKARA’DA TOPLANDI!
(19/06/2019 14:20)
KIDEMİME DOKUNMA! KRİZİN NEDENİ BİZ DEĞİLİZ, BEDELİNİ ÖDEMEYECEĞİZ!
(08/05/2019 11:40)
KIDEMİME DOKUNMA! KRİZİN NEDENİ BİZ DEĞİLİZ, BEDELİNİ ÖDEMEYECEĞİZ!
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNDE İŞÇİLERLE YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
(02/05/2019 16:09)
UŞAK TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜNDE DELEGE SEÇİMLERİ TAMAMLANDI
(10/04/2019 13:30)
