Yayınlanma tarihi: 04/11/2022 17:19

Türk Telekom A.Ş. Çalışanı Değerli Üyelerimiz,

Türk Telekom A.Ş. çalışanlarına banka promosyon ödemesi ilk olarak 2013 yılında Sendikamız tarafından gündeme getirilmiş, Genel Başkanımız Sayın Veli SOLAK ile dönemin Şirket yöneticileri arasında yapılan görüşmeler olumlu sonuç vermiş ve üyelerimizin hesaplarına 2013 yılı itibariyle banka promosyonu yatırılmaya başlanmıştır. 14. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi ile de kalıcı madde (TİS - Madde 120) haline getirilmiştir.

 

Ülkede yaşanan ekonomik kriz ve artan enflasyonun etkisi göz önüne alınarak mali haklarımızın iyileştirilmesine yönelik taleplerimizin kapsamına mevcut Toplu İş Sözleşmemizin 120. Maddesinin gereği, “Banka maaş promosyon ödemesinin güncelleştirilmesi” konusu da dahil edilerek iyileştirme talebinde bulunulmuş ve konu Türk Telekom A.Ş. Genel Müdürümüz Sayın Ümit ÖNAL Bey’e bizzat Genel Başkanımız Sayın Veli SOLAK tarafından aktarılmıştır.

 

Türk Telekom A.Ş. yetkilileri ile Akbank T.A.Ş. yetkilileri arasında 2 ay süresince yapılan görüşmeler neticesinde yeni protokol taraflarca imza altına alınmıştır. 

 

Yeni promosyon protokolü kapsamında 15 Kasım 2022 tarihi itibariyle tek seferde, peşin olarak her üyemizin hesabına net 18.250 TL (On sekiz bin iki yüz elli Türk Lirası)  yatırılacaktır.

 

Söz konusu kazanımın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, sağlıklı, kazasız ve belasız çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

TÜRKİYE HABER İŞ SENDİKASI 

YÖNETİM KURULU 







ÖNEMLİ DUYURU…!
(08/12/2022 11:11)