HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI:
Mübarek Kurban Bayramımız Kutlu Olsun…
Mübarek Bayramlarımız sevincin ve mutluluğun paylaşıldığı, barışın ve kardeşliğin egemen olduğu, dargınların barıştığı, birliğin ve dayanışmanın pekiştirildiği kutsal günlerdir.
Sosyal yönü çok güçlü olan kurban ibadetinin; asırlardan beri yoksulları kollayan ve gözeten, paylaşımda dengeyi sağlayan önemli bir işlevi bulunmaktadır.
Bu zamana kadar hep birlikte kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna yürekten inanıyorum.
Eş, dost, akraba, komşu ve büyüklerin ziyaretiyle paylaşmanın ve kavuşmanın güzellikleri doyasıya yaşanırken; yoksul, yetim, hasta ve kimsesizlerin hatırlanmasıyla da ahlaki ve insani sorumlulukların gereği yerine getirilmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Kurban Bayramının tüm İslam âlemine barış, huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyor, Yüce Türk Milletinin, teşkilatımızın ve üyelerimizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Türkiye Haber-İş Sendikası
Yönetim Kurulu Adına
Veli SOLAK
Genel Başkan
DİĞER HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK, VERGİ İNDİRİMİNİN BORDROYA TABİ ÇALIŞANLARA DA UYGULANMASI KONUSUNDA HÜKÜMETE ÇAĞRIDA BULUNDU
(15/02/2017 14:28)
VERGİ İNECEK İŞÇİ GÜLECEK…
(09/02/2017 14:21)
TÜRK TELEKOM A.Ş. VE PTT A.Ş. 24 OCAK 2017 TARİHLİ VE 2017/9756 SAYILI KARARNAME İLE TÜRKİYE VARLIK FONU’NA AKTARILDI
(07/02/2017 10:27)
TÜRK TELEKOM A.Ş. İŞE ALIM VE ÜCRET YÖNETİMİ DİREKTÖRÜ MAHMUT BULAT GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’I ZİYARET ETTİ
(26/01/2017 10:52)
KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AK GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
(25/01/2017 12:39)
6772 SAYILI KANUN KAPSAMINA GİREN KURUMLARDA ÇALIŞAN İŞÇİLERE İLAVE TEDİYE ÖDEME TARİHLERİ BELLİ OLDU (PTT’DE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZ İÇİN)
(19/01/2017 09:49)
TÜRK TELEKOM A.Ş. İŞE ALIM VE ÜCRET YÖNETİMİ DİREKTÖRÜ MAHMUT BULAT SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ
(18/01/2017 13:24)
