HABERLER
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ 7. YILINDA RAHMETLE VE MİNNETLE ANIYORUZ…
UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ…
Vatanına, bayrağına ve demokrasiye yürekten bağlı aziz Milletimizle beraber kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatı mensupları, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin bekasını tehdit eden hain darbe girişimine karşı koyarak; Türkiye Cumhuriyet’inin asla bölünemeyeceğini, ilelebet payidar kalacağını ve demokrasinin bu topraklarda hep var olacağını tüm dünyaya haykırmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ilelebet yaşayacak ve bu karanlık terör örgütlerine hiçbir zaman teslim olmayacaktır
15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminin sonucu henüz belli olmamışken, alanlara çıkarak halkımızla birlikte özgürlüğümüzü hep birlikte haykırdık. Ve hep bir ağızdan “HAYIR” dedik.
Millet olarak o gece el ele vererek köprülere, havaalanlarına, meydanlara koşarak, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. Çanakkale‘deki o asil ruhu, 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.
Sayın Cumhurbaşkanımızın darbe gecesi telefon ile bir televizyon kanalına bağlanıp halkımızı alanlara davet etmesiyle darbenin seyri değişti.
Gazi Türk Telekom A.Ş. de görev yapan gece-gündüz, yağmur–çamur, demeden iletişimin altyapısını oluşturan, emeğini, özverisini, alın terini ilmek ilmek dokuyan değerli üyelerimizin katkılarını da gözardı etmemek gerekmektedir.
Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazılmıştır.
Bizler ülkemiz ve milletimiz için şimdi daha büyük bir azimle çalışacak ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız. Üzerine basarak bir kez daha ifade etmek istiyorum; Türkiye’nin bir sivil toplum kuruluşu olarak, 15 Temmuz’u asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.
Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için gözlerini bile kıpmadan canlarını veren Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şerefli sayfalarına adını altın harflerle yazdırarak ölümsüzleşmişlerdir.
15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde; demokrasi destanı yazan Milletimizi bir kez daha en içten dileklerimizle kutlar; Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, gazilerimize şifalar dilerim.
Allah Ülkemize ve Milletimize böyle bir gün daha yaşatmasın…
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU ADINA
VELİ SOLAK
GENEL BAŞKAN
DİĞER HABERLER
1 MAYIS'TA HATAY'DAYIZ...
(20/04/2018 09:10)
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU 1 MAYIS, TAŞERON YASASI VE ETİMESGUT ŞEKER FABRİKASINDA DÜZENLENECEK BASIN AÇIKLAMASINI GÖRÜŞMEK ÜZERE TOPLANDI
(13/04/2018 13:07)
PTT A.Ş. ‘DE ÇALIŞAN İHS’LİLERİN YÖNETMELİĞİNDEKİ DEĞİŞİKLİK RESMİ GAZETE'DE YAYINLANDI
(11/04/2018 12:02)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK PTT A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN KENAN BOZGEYİK’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
(09/04/2018 18:01)
POLİS TEŞKİLATIMIZIN 173. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
(09/04/2018 17:45)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI MAHİR ÜNAL İLE TÜRK-İŞ'TE BİR ARAYA GELDİ
(05/04/2018 20:38)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANIMIZ SAYIN AHMET ARSLAN BEY’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
(02/04/2018 17:19)
TÜRK TELEKOM A.Ş. VE PTT A.Ş' DE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZİN FERDİ KAZA SİGORTA POLİÇESİ YENİLENDİ
(02/04/2018 11:19)
