HABERLER
TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş’ NDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU
Türk Telekomünikasyon A.Ş ile Sendikamız arasında 25.08.2021 tarihinde imzalanan ve 01.03.2021-28.02.2023 yürürlük süreli 14.Dönem Toplu İş Sözleşmemizde, İmza tarihi itibari ile edinmiş olduğumuz kazanımlar günün ekonomik ve sosyal koşullarının üzerinde olmasına rağmen ülkemizde son dönemde yaşanan fahiş fiyat artışları, aşırı zamlar ve buna bağlı olarak çok yüksek oranda gerçekleşen enflasyon karşısında toplu sözleşmemizde bağıtlanan ücret zamlarının ve bir takım ekonomik kazanımların artırılmak suretiyle güncellenmesi ve günün ekonomik ve sosyal şartlarına uygun hale getirilmesi ihtiyacı karşısında Sendikamızca Türk Telekomünikasyon A.Ş’ye 03.01.2022 tarihinde yazı yazılmıştır, yazı örneği ek’te siz değerli üyelerimizin bilgisine sunulmuştur.
Türk Telekomünikasyon A.Ş yetkilileri ile bu yazımız üzerine görüşmelerimiz devam etmektedir.
‘Söz bitmeden eylem başlamaz’
‘Görüşmelerimizin neticesi, siz değerli üyelerimizle paylaşılacaktır’
Ancak süreci baltalamak adına bir takım kirli nifak ve fitne çevreleri tarafından gerek sendikamız, gerek Türk Telekomünikasyon A.Ş yöneticileri, gerekse TÜRK-İŞ Konfederasyonumuz hakkında çeşitli sosyal medya mecralarında ‘Sahte Sosyal (BOT) Hesaplar’ aracılığıyla bir takım karalama kampanyaları yapılmaktadır.
Hukuk birimimiz, kimler tarafından yapıldığını tespit ettiği bu kirli nifak ve fitne tohumlarına karşı her türlü hukuki süreç başlatılmış olup, kendilerine hukuk önünde en sert biçimde hesap sorulacaktır.
Üyelerin ve delegelerin teveccühüne mazhar olamayan, görevde olduğu süre içerisinde görevlerini yapmayan ve işkolumuzda bulunan işyerlerindeki örgütlenme çalışmalarımıza balta vurmaya çalışan sözüm ona bazı sendikalar ile dirsek temasında bulunan bu kirli nifak ve şer odaklarının yapmakta oldukları karalama kampanyalarıyla mevcut yönetimden kendilerine göre intikam almaya çalışmakta, ancak bu kirli yaklaşımlarıyla Teşkilatımıza ve siz değerli Üyelerimize zarar verdiklerini bilerek ve bilinçli olarak bu büyük aileye zarar vermeye çalışmaktadırlar.
Bu itibarla sendikamızca paylaşılmayan hiçbir bilgiye itibar edilmemesini, yaşanan tüm gelişmelerin siz değerli üyelerimiz ile paylaşıldığını ve paylaşılmaya devam edileceğinin bilinmesini saygılarımızla ilan ederiz.
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU
DİĞER HABERLER
KAMERUN EKONOMİ BAKANLIĞI ADINA PROF. JUSTİNE DIFFO TCHUNKAM VE BERABERİNDEKİ HEYET GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
(18/10/2017 14:05)
MERSİN’DEKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ…
(17/10/2017 19:45)
Mersindeki hain terör saldırısını lanetliyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN ŞIRNAK 1 NOLU KÖMÜR OCAĞINDA MEYDANA GELEN GÖÇÜK İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI:
(17/10/2017 16:27)
KAYSERİ ŞUBESİ KURUCU BAŞKANIMIZ KOCA ASLAN'A ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ…
(16/10/2017 09:24)
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ FARKLARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
(11/10/2017 14:14)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN TÜPRAŞ RAFİNERİSİ’NDEKİ PATLAMA İLE İLGİLİ AÇIKLAMASI:
(11/10/2017 10:54)
TÜRK TELEKOM A.Ş. 12. NCİ DÖNEM İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ ÜCRET FARKLARININ ÖDENMESİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA (TİS FARKLARI)
(09/10/2017 13:14)
KÜTAHYA’DA BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ DÜZENLENDİ
(09/10/2017 09:07)
