HABERLER
ÇAĞRI MERKEZİ ÇALIŞANLARI SENDİKAMIZI TERCİH EDİYOR…
Sendikamızın 2007 yılında başlayan haklı mücadelesi sonucunda, tüm çağrı merkezi çalışanları 07 No’lu İletişim İşkoluna geçiş yapmıştır.
Bununla birlikte, yapmış olduğumuz örgütlenme çalışmaları sonucunda çağrı merkezi çalışanları Sendikamız çatısı altında hızla üyeliklerini yapmaya devam etmektedirler.
Daha önce farklı sendikalara üye olan arkadaşlarımız, hak arayışı mücadelesinde Sendikamızın gücünü görerek, haklarının en iyi şekilde Sendikamızda aranacağını bildikleri için Sendikamıza üyelik geçişlerini yapmaktadırlar.
Alo 170 Çağrı Merkezi (CALL CENTER)‘nde çalışan arkadaşlarımız, bu bilinçle Sendikamıza üyeliklerini tamamlayarak bugün itibariyle toplam çalışan sayısının %90’ına ulaşarak Sendikamız çatısı altında birleşmişlerdir.
Tüm Çağrı Merkezi çalışanlarını İletişim İşkolu’nun en büyük ve en güçlü Sendikası olan, 60 yıllık Ulu Çınar Türkiye Haber-İş Sendikası’na üye olmaya davet ediyoruz.
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU
DİĞER HABERLER
SAKARYA POSTA İŞLEME MERKEZİNDE TAŞERON ÇALIŞANLARIMIZLA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
(29/12/2017 18:29)
İSTANBUL ANADOLU YAKASI HADIMKÖY, PENDİK, ATAŞEHİR, TUZLA, ÜSKÜDAR VE BEYKOZ PDM'DE TAŞERON ÇALIŞANLARIMIZLA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
(29/12/2017 18:28)
ANKARA PTT TAŞERON ÇALIŞANLARIMIZLA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
(26/12/2017 19:50)
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU TEK GÜNDEM MADDESİ İLE ANKARA’DA TOPLANDI
(26/12/2017 15:24)
ASGARİ ÜCRET TESPİT KOMİSYONU ÜÇÜNCÜ TOPLANTISINI TİSK’TE YAPTI
(22/12/2017 15:36)
PTT A.Ş.’DE TAŞERRON OLARAK ÇALIŞAN ARKADAŞLARIMIZ GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’I ZİYARET ETTİLER
(19/12/2017 17:05)
İDARİ HİZMET SÖZLEŞMELİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI ALİ KÖSE VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’I ZİYARET ETTİ
(18/12/2017 13:59)
BEYAZ TV DİNAMİT PROGRAMINDA PTT TAŞERON ÇALIŞANLARI KONUŞULDU
(16/12/2017 15:05)
