Yayınlanma tarihi: 19/07/2021 19:35

Mübarek Kurban Bayramımız Kutlu Olsun…

Mübarek Bayramlarımız insanları birbirine yakınlaştıran, gündelik yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız ziyaret etme, gönül alma, paylaşma gibi duyguları yaşamamıza vesile olan günlerdir.

Umutların tazelenmesi, küslüklere son verilmesi ve yaşamın koşturması içerisinde zaman zaman unuttuğumuz güzel değerlerin tekrar hâkim kılınması bakımından da iyi bir fırsatlardır.

Bu güne kadar hep birlikte kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna yürekten inanıyorum.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sevdiklerimizle bayramlaşamamanın burukluğunu hala yaşıyoruz. Tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan Covid-19 Virüsü nedeniyle zor günler geçiriyoruz.

Bu zorlu dönemde milletimizin alınan tedbirlere uyumu sayesinde, sağlıklı ve daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.

Bu vesileyle tüm dünyayı saran ve ülkemizi de ağır kayıplara nadan olan COVİD-19 salgını ile mücadelede başta örgütlü olduğumuz Türk Telekom A.Ş. de, PTT A.Ş. de ve RTÜK’de çalışan arkadaşlarımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.

Bayramlar bir olmaktır, birlik olmaktır. Birlikte kardeşçe kucaklaşacağımız günlere en kısa zamanda sağlıkla kavuşmak dileğiyle, Mübarek Kurban Bayramının Türk-İslam âlemine sağlık, huzur, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyor, Yüce Türk Milletinin, teşkilatımızın ve üyelerimizin Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Türkiye Haber-İş Sendikası

Yönetim Kurulu Adına

Veli SOLAK

Genel Başkan