Yayınlanma tarihi: 14/07/2021 09:42

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ…

Vatanına, bayrağına ve demokrasiye yürekten bağlı aziz Milletimizle beraber kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ve Polis Teşkilatı mensupları, 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizin bekasını tehdit eden hain darbe girişimine karşı koyarak; Türkiye Cumhuriyet’inin asla bölünemeyeceğini, ilelebet payidar kalacağını ve demokrasinin bu topraklarda hep var olacağını tüm dünyaya haykırmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde ilelebet yaşayacak ve bu karanlık terör örgütlerine hiçbir zaman teslim olmayacaktır

15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminin sonucu henüz belli olmamışken, alanlara çıkarak halkımızla birlikte özgürlüğümüzü hep birlikte haykırdık. Ve hep bir ağızdan “HAYIR” dedik.

Millet olarak o gece el ele vererek köprülere, havaalanlarına, meydanlara koşarak, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. Çanakkale‘deki o asil ruhu, 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın darbe gecesi telefon ile bir televizyon kanalına bağlanıp halkımızı alanlara davet etmesiyle darbenin seyri değişti.

Gazi Türk Telekom A.Ş. de görev yapan gece-gündüz, yağmur–çamur, demeden iletişimin altyapısını oluşturan, emeğini, özverisini, alın terini ilmek ilmek dokuyan değerli üyelerimizin katkılarını da gözardı etmemek gerekmektedir.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazılmıştır.

Bizler ülkemiz ve milletimiz için şimdi daha büyük bir azimle çalışacak ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız. Üzerine basarak bir kez daha ifade etmek istiyorum; Türkiye’nin bir sivil toplum kuruluşu olarak, 15 Temmuz’u asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için gözlerini bile kıpmadan canlarını veren Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şerefli sayfalarına adını altın harflerle yazdırarak ölümsüzleşmişlerdir.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde; demokrasi destanı yazan Milletimizi bir kez daha en içten dileklerimizle kutlar; Aziz Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, gazilerimize şifalar dilerim.

Allah Ülkemize ve Milletimize böyle bir gün daha yaşatmasın…

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN