Yayınlanma tarihi: 12/04/2021 13:39

Rahmet, bereket ve af kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan Ayına girmiş bulunuyoruz. Sayısız nimet ve güzelliğin yağdığı bu kutlu ay aynı zamanda Kur'an'ın da indirilmiş olduğu mübarek bir aydır.

Mübarek Ramazan Ayı; yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin korunup gözetildiği, rahmetin ve bereketin arttığı, nefsin terbiye edildiği en müstesna zaman dilimidir.

Bu kutlu ayın İslam dünyasındaki zulümlerin bitmesine, hakkın hakim kılınmasına, zulmün ve sömürünün sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Mübarek Ramazan Ayı; oruç gibi türlü hikmetlerle dolu bir ibadetin yerine getirildiği, insanî ve ahlaki erdemlerin daha güçlü şekilde hayatımıza yansıdığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın, sevgi ve nimet paylaşımının arttığı müstesna bir zaman dilimidir.

Kur'an-ı Kerim de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "Kadir Gecesi" yine bu ay içinde kutlanır.

Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Coronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle insanların evlerinden çıkamadığı bir dönemde insan hayatının en önemli olgusu olan iletişimin kesintisiz devam etmesi siz değerli iletişim çalışanları sayesinde olmaktadır.

İletişimin ve iletişim çalışanlarımızın önemini her platformda Türkiye Haber-İş Sendikası olarak dile getirmekteyiz ve dile getirmeye devam edeceğiz.

Sizler bizim için değerlisiniz. Hiçbir şey SAĞLIĞIMIZDAN önemli değildir.

Kişisel önlemlerinizi almayı LÜTFEN ihmal etmeyin. Önce SAĞLIĞIMIZ.

Mübarek Ramazan Ayı’nın, ailemize, milletimize, ülkemize, üyelerimize ve bütün İslam Alemine hayırlar, sağlık, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN