Yayınlanma tarihi: 17/08/2020 10:06

30 Ağustos 1922 Türk Milleti’nin vermiş olduğu kurtuluş mücadelesinin zafer günüdür.

Elbette tarihimiz çok parlak zaferlerle doludur. Fakat ortaya çıkardığı sonuçlar itibariyle 30 Ağustos Zaferi geçmişteki tüm muzaffer günlerimizin tamamlayıcısı ve tacı olmuştur.

Şanlı tarihimizde bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi’nin 98. yıldönümünün Yüce Türk Milletine kutlu olmasını diliyorum.

30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin asla esir edilemeyeceğini; semaları süsleyen Türk Bayrağı’nı gönderden indirilemeyeceğini ve gök kubbeyi çınlatan ezan seslerinin dindirilemeyeceğini bütün dünyaya ilan eden kutsal bir zaferdir.

Milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan Milli Mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yıldönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve kahraman ordumuzu kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla, rahmetle anıyorum.

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN





ÖNEMLİ DUYURU…!
(08/12/2022 11:11)








ÖNEMLİ DUYURU...!
(04/11/2022 17:19)