HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANIMIZ SAYIN JÜLİDE SARIEROĞLU HANIMEFENDİ'Yİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
Genel Başkanımız Veli Solak ve Genel Başkan Başdanışmanımız Mehmet Avşar’la birlikte 9 Eylül 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette; Genel Başkanımız Veli Solak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nu yeni görevinden dolayı kutlayarak başarılar diledi. Ayrıca 15 Temmuz da iletişimin önemini anlatan klip ile alakalı cd, broşürlerden oluşan dosyayı makamında taktim etti.
Ayrıca şuan son sürece girmiş olduğumuz Toplu Sözleşme süreci ile alakalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na.detaylı bir şekilde sunum yaparak,son durumu gelinen noktalar ile üyelerimizin temel istek ve taleplerini sorunlarını çözüm önerilerini ve Toplu sözleşmemizde olmasını talep ettiğimiz tüm konular ile alakalı geniş bir şekilde bilgilendirmede bulundular. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’da.Telekomun ve iletişimin önemini vurguladığı konuşmasında.hem Telekom hemde Türkiye Haber -İş Sendikası ülkemizin köklü kurumlarıdır.Toplu sözleşme sürecinin taraflarca ortak bir noktada buluşup bağatlanmasını dileklerini.Genelbaşkanımıza ifade ettiler.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’ da Genel Başkanımız Veli Solak’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade etti.
DİĞER HABERLER
13. DÖNEM İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SÜRECİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
(24/07/2019 18:01)
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ 3. YILINDA RAHMETLE VE MİNNETLE ANIYORUZ…
(13/07/2019 12:00)
ALLAH ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE BÖYLE BİR GÜN DAHA YAŞATMASIN…
İZMİR ŞUBEMİZİN 10. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
(15/06/2019 18:00)
PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 18. DÖNEM İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İKİNCİ OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
(11/06/2019 17:00)
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU SAMSUN’DA BANDIRMA VAPURUNU ZİYARET ETTİ
(19/05/2019 22:23)
