HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK VE GENEL EĞİTİM SEKRETERİMİZ SEDAT GÜNEY 4.ULUSLARARASI OMBUDSMANLIK SEMPOZYUMU'NA KALDI
Genel Başkanımız Veli Solak ve Genel Eğitim Sekreterimiz Sedat Güney 02 Mart 2017 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen, 4. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu'na katıldılar.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu'nda bir konuşma yaptı. Türkiye'nin bulunduğu konuma kolay gelmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Biz dik durmasaydık, elimizi değil gövdemizi taşın altına koymasaydık bu ülkede yapılanların 10'da 1'ini dahi gerçekleştiremezdik" dedi. Türkiye'nin terörle mücadele konusunda da yalnız bırakıldığına dikkati çeken Cumhurbaşkanı, Batı'nın terör örgütlerine destek verdiğini belirterek, "Elimizde belgeleri var" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'de artık vatandaşına tepeden bakan yönetim anlayışı değil, vatandaşına hizmetkâr olan bir anlayış var. 40 yıldır devlete sızan, milletin rızkını, çocuklarını gaspeden bir çete, 80 milyonun direnişiyle hezimete uğramıştır." dedi.
DİĞER HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK SAKARYA’DA ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ
(08/12/2016 08:47)
ASGARİ ÜCRET TESPİT KOMİSYONU TOPLANDI
(06/12/2016 10:51)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE YAPTIĞI AÇIKLAMA:
(02/12/2016 10:02)
Tüm milletimize, çalışanlara ve üyelerimize kazasız, sağlıklı günler ve mutlu bir ömür diliyorum.
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN ADANA'NIN ALADAĞ İLÇESİ'NDE ÖZEL BİR KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA ÇIKAN YANGINLA İLGİLİ AÇIKLAMASI;
(29/11/2016 23:08)
KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI PANEL DÜZENLENDİ
(25/11/2016 11:22)
KAMUOYUNA DUYURULUR…
(24/11/2016 13:22)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN ADANA’DA YAŞANAN HAİN TERÖR SALDIRISI İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA:
(24/11/2016 08:22)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI:
(23/11/2016 19:14)
“24 Kasım Öğretmenler Günü” tüm öğretmenlerimize ve milletimize kutlu olsun.
