Yayınlanma tarihi: 02/03/2017 08:48

Türk Telekom Kuzey -I Samsun Bölge Müdürlüğüne bağlı Canik Telekom Müdürlüğü’nde emekli olanlar üyelerimiz için 01 Mart 2017 tarihinde İşçi Gecesi düzenlendi.

Samsun Tekkeköy Sevgi Teknesinde Düzenlenen işçi gecesine; Genel Başkanımız Veli Solak, Genel Genel Eğitim Sekreterimiz Sedat Güney, Kayseri Şube Başkanımız Suat Esmer ve Şube Yönetim Kurulu, Kutlukent Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, Samsun Bölge Temsilcimiz Davut Çavuş, Canik Telekom Müdürü Hasan Ural, İnsan Kaynakları Müdürü Nilgün Kamburoğlu Birim Müdürleri Adnan Korkmaz, Alper Taner Turan, Ömür Köseoğlu, Mehmet Emre Temur İşyeri Baştemsilci, Temsilcilerimiz ve Canik Telekom Müdürlüğündeki çalışan üyelerimiz katıldı.

İşçi gecesin de konuşan Genel Başkanımız Veli Solak, toplu iş sözleşmesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri anlattı.

Genel Başkanımız Veli Solak, konuşmasının devamında sendikamızın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, işçi gecelerinin birlik, beraberlik ve dayanışma açısından çok önemli olduğuna dikkat çekti.

İşçi gecesinde emekli olan üyelerimize de sendikamızın amblemini taşıyan bir saat yöneticilerimiz tarafından hediye edilerek, yeni yaşantılarında mutluluk ve başarı dileklerinde bulunuldu.