HABERLER
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI:
Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun…
Cumhuriyetimizin 93. Kuruluş Yıldönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silâh arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz.
Devletimizin bağımsızlığı, milletimizin birliği ve Cumhuriyetimizin devamlılığı için hayatlarının baharında, bölücü terörün haince saldırıları sonucu şehit olan kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve 15 Temmuz Darbe girişimine karşı hiç düşünmeden canlarını feda eden Demokrasi Kahramanlarımıza Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelerine, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.
Yüce Türk Milleti gerektiğinde Cumhuriyeti muhafaza etmek için her ne pahasına olursa olsun dün olduğu gibi, bugünde ve yarında hiçbir fedakârlıktan kaçmayacaktır.
Cumhuriyet, milletimizin doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle kadın-erkek, yaşlı-genç demeden, kan ve gözyaşlarıyla yazdığı eşsiz bir destandır.
Bu destana sahip çıkmak, korumak ve kollamak her Türk vatandaşının en temel ve vazgeçilmez görevi olmalıdır.
Cumhuriyet, korumamız ve ödün vermeden yaşatmamız gereken en değerli varlığımızdır. Bu anlayışla, bizlere parlak bir gelecek, onurlu bir yaşam, bağımsız, çağdaş ve ulusal bir devlet armağan edenlere sonsuz minnet duyuyoruz.
Bu düşüncelerle, vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna verilen kurtuluş mücadelesinin taçlanarak Cumhuriyetimizin kurulduğu bu çok anlamlı günün 93. yıl dönümünde, Yüce Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum.
Türkiye Haber-İş Sendikası
Yönetim Kurulu Adına
Veli SOLAK
Genel Başkan
DİĞER HABERLER
HOCALI KATLİAMI'NI UNUTMADIK UNUTMAYACAĞIZ…
(26/02/2021 08:00)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI:
(18/02/2021 10:50)
ÖNEMLİ DUYURU
(27/01/2021 21:42)
PTT A.Ş.’DE FİRMA ÇALIŞANI İŞÇİ KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUYURUDUR
(07/01/2021 10:44)
2021 YILI İÇİN ASGARİ ÜCRET NET 2 BİN 825 LİRA 90 KURUŞ OLDU
(28/12/2020 12:16)
RTÜK İŞYERLERİ İÇİN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ YETKİSİ ALINMIŞTIR
(23/12/2020 13:25)
2021 İÇİN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRET GÖRÜŞMELERİ ÇEVİRİM İÇİ (ONLİNE) OLARAK BAŞLADI
(04/12/2020 15:22)
