HABERLER
Türkiye Haber-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu Üzerine Duyuru
DUYURU
Türkiye Haber-İş Sendikası Diyarbakır Şubesi’nin 7. Olağan Genel Kurulu’nun oluşumu için; Diyarbakır Şubesi’nin faaliyet alanında bulunan işyerlerinde çalışan üyelerimiz arasında delege seçimi yapılacaktır.
Diyarbakır Şubesi’nin delege seçimleri 08 - 16 Haziran 2026 tarihlerinde yapılacak olup, delege aday adayı olmak isteyen üyelerimiz, 01 – 02 Haziran 2026 tarihlerinde Diyarbakır Şubesine bizzat gelerek, Diyarbakır ili dışında olanlar sendika tarafından yetkilendirilen Temsilcilere ulaşarak yada T. Haber-İş Sendikası Genel Merkez Büro servisi 0312 435 28 17 – 444 19 92 numaralardan irtibata geçerek delege aday adaylık başvuru formunu doldurup imzaladıktan sonra “gmburo@haberis.org.tr” adresine önce mail olarak ardından en hızlı şekilde evrağın aslını kargo ile Genel Merkez adresine göndererek delege aday adaylığına başvuruda bulunabileceklerdir.
Belirtilen tarihten sonra yapılmak istenen delege aday adaylığı başvuruları kabul edilmeyecektir. Geçici görevli olarak farklı bir işyerinde çalışan üyelerimiz, görev yaptıkları işyerinde aday olabilir ve oy kullanabilirler.
İşyerlerinden seçilecek delege sayısı ve delege seçim takvimi en kısa sürede işyerlerinde ilan edilecek olup, üyelerimizin bilgisine sunulur.
DİĞER HABERLER
15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİMİZİ 3. YILINDA RAHMETLE VE MİNNETLE ANIYORUZ…
(13/07/2019 12:00)
ALLAH ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE BÖYLE BİR GÜN DAHA YAŞATMASIN…
İZMİR ŞUBEMİZİN 10. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
(15/06/2019 18:00)
PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 18. DÖNEM İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İKİNCİ OTURUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
(11/06/2019 17:00)
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU SAMSUN’DA BANDIRMA VAPURUNU ZİYARET ETTİ
(19/05/2019 22:23)
TÜRK-İŞ BAŞKANLAR KURULU MİLLİ MÜCADELENİN 100. YIL ANISINA SAMSUN’DA GERÇEKLEŞTİRDİ
(19/05/2019 22:20)
