HABERLER
POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI A.Ş.’DE (PTT) 21. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZİ İMZALADIK
POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI A.Ş.’DE (PTT) 21. DÖNEM TOPLU İŞ SÖZLEŞMEMİZİ İMZALADIK
Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. (PTT) bünyesinde görev yapan kıymetli üyelerimiz,
Sendikamız ile Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. (PTT) arasında yürütülen 21. Dönem Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri başarıyla tamamlanmış, üzerinde mutabık kalınan tüm maddeler imza altına alınarak yürürlüğe girmiştir.
01 Mart 2025 tarihinde başlayıp 28 Şubat 2027 tarihinde sona erecek olan yeni sözleşmemiz, üyelerimizin çalışma koşullarını güçlendirmek ve haklarını geliştirmek adına titizlikle hazırlanmıştır.
Toplu sözleşme sürecinde, 2025 yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Anlaşma Protokolü’nün imzalanması beklenmiş; bu protokol çerçevesinde, parasal haklar başta olmak üzere üyelerimizin çalışma hayatını doğrudan etkileyen birçok konuda önemli iyileştirmeler sağlanmıştır.
Bu süreçte, sendikamızın kararlılığı ve üyelerimizin desteğiyle, üyelerimizin haklarının korunması ve geliştirilmesi öncelikli hedef olarak sürdürülmüş; çalışma hayatında istikrar ve güven ortamının devam ettirilmesi sağlanmıştır.
Tüm bu gelişmeler, PTT çalışanı üyelerimizin çalışma koşullarını iyileştirmek, gelir seviyelerini yükseltmek ve sosyal haklarını güçlendirmek açısından büyük önem taşımaktadır.
PTT çalışanı tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyor, emeğin gücüyle daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz.
Türkiye Haber-İş Sendikası
Yönetim Kurulu
DİĞER HABERLER
GAZİANTEP'DE DÜĞÜN CIKIŞINDA TERÖR SALDIRISI YAPILDI
(21/08/2016 10:07)
KAYSERİ ŞUBEMİZİN 8. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
(20/08/2016 14:46)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN VAN, ELAZIĞ VE BİTLİS’TE YAŞANAN HAİN TERÖR SALDIRILARINI İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMA:
(18/08/2016 11:12)
GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN 17 AĞUSTOS DEPREMİNİN YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE YAPTIĞI AÇIKLAMASI:
(17/08/2016 13:32)
DİYARBAKIR’DA MEYDANA GELEN TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ…
(15/08/2016 17:18)
ADANA ŞUBEMİZİN 7. OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
(13/08/2016 15:39)
BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(13/08/2016 14:54)
BAŞIMIZ SAĞ OLSUN…
(10/08/2016 15:16)
TÜRK-İŞ DARBE GİRİŞİMİNİ BİR KEZ DAHA PROTESTO ETTİ
(19/07/2016 21:42)
