Tesisimiz "311 oda 732 yatak" kapasitesi ile hizmetinizdedir. Odalarımız zemin duvardan duvara halı ve duvar kağıdı ile kaplı yüzeye sahiptir. 24 saat oda servisi, sesli yanıt sistemli oda telefonu, internet bağlantısı, uydu yayını,müzik yayını, minibar, kasa, merkezi klima ünitesi, makyaj masası, banyoda telefon, saç kurutma makinesi, küvet, banyo wc. banyoda müzik yayını odalarımızda hizmetinize sunulmaktadır.

Grand Haber-Rox Royal Hotel'in lezzet ustaları; kahvaltı ve akşam yemeklerinizi titiz ve zengin sunumlarıyla tam bir ziyafete dönüştürüyor. Değişik bir tatil özel bir köşe arzu eden konuklarımız için farklı mekanlarda farklı seçenekler sunuyorlar. Aşçıbaşımız ve ekibinin damak zevkinize uygun geleneksel Türk mutfağı ve Dünya mutfaklarının çeşitlerini açık büfe servis ile sunuyoruz.

Zevkli bir tatil ve havuz keyfini çıkarmak için Grand Haber-Rox Royal Hotel sizlere açık, kapalı ve çocuk havuzunu hizmetinize sunmaktan zevk duyuyor. Son derece hijyenik şartlarda kontrolü ve bakımı yapılan açık ve kapalı yüzme havuzlarımızda güvenliğiniz için cankurtaran hizmetide standartlarımız arasındadır.
Dinlenirken,güneşin tadını çıkarmak aynı zamanda eğlenmek isteyen misafirlermiz için 7 kaydıraklı özel THE WOLFIES Aqua Parkımız bulunmaktadır.
Aqua Parkımızda ücretsiz şezlong, minder şemsiye ve havlu hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Kemer`in eşsiz doğasında 168 metre uzunluğundaki en mükemmel plajında güneşlenirken; ahenk içerisinde düzenlemiş, aile ortamına uygun, şezlonglar ve güneş şemsiyelerinden yararlanabilirsiniz.

Tesisimiz animasyon ekibi sizleri gündüz spor aktiviteleri, akşamları ise değişik animasyon gösterileri ile dinlendirirken eğlendirmeyi amaç edinmiştir. Disko ve barlarımızda unutulmaz Akdeniz geceleri yaşabilir, eğlencenin sınırlarını zorlayabilirsiniz. Dilerseniz animasyon ekibi eşliğinde aerobik, jimnastik yapabilir, dilerseniz havuz aktivitelerine katılabilir, voleybol veya su topu oynayabilirsiniz.
Sağlıklı ve eğlenceli bir tatil için gerekli tüm aktiviteleri gerçekleştirme imkanu bulacağınız; TV Salonu, oyun odası, tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, spor merkezi, hamam, sauna, buhar banyosu, masaj, jakuzi, aqua parkı, motorlu ve motorsuz su sporları ve gün boyu animasyon tatilin tadını çıkarmanız için düşünülmüştür.

Küçük konuklarımız sizleri unutmamız elbette mümkün olamazdı. Yakınlarınız eşliğinde sizde çocuk havuzlarımızdan eğlencenin keyfine varabilirsiniz. Animatörümüz eşliğinde hayallerinizi kağıtlara döküp, her akşam sizlere özel hazırlanan mini discoya katılabilirsiniz. Mini club ekibimiz çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenip güzel vakitler geçirmesini sağlamak için oyunlar ve aktiviteler düzenlemektedir.

Modüler yapısı, modern ses ve görüntü sistemleri, üst düzey teknik alt yapısı, kablolu veya kablosuz geniş bant internet ağı, en küçük ayrıntıya bile cevap veren profesyonel ekipmanları ile toplantı salonlarımız hizmetinizdedir.
Işık sistemini dilediğiniz gibi kontrol edebilir, salona hakim olmasını istediğiniz ışık yoğunluğunu ayarlayabilirsiniz.
Grup, Bayi, Seminer, Eğitim, Tanıtım, Organizasyon tanıtımlarını rahatlıkla yapabileceğiniz bir ortamı sizlerin hizmetine sunuyoruz. Tesisimiz 6 farklı toplantı salonu ile aynı anda çoklu gruplara da hizmet verebilecek yapıda inşa edilmiştir.

Adres Bilgisi:

Şehit Polis Cemal ILGAZ Cd.No:8 07980 Kemer/Antalya/TÜRKİYE

Tlf: +90 242 814 68 00 Pbx , Faks: 0 242 814 68 29

Mail: info@grandhaber.com

Web Sitesi: www.grandhaber.com