14/06/2019 10:35

Sayın Genel Başkanım, 13. Dönem TİS görüşmelerinin hepimizi mutlu edecek şekilde sonuçlanacağına gönülden inanıyorum. Bu süreçte gayret ve emek sarfeden başta Siz olmak üzere Tüm Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine,Şube Başkanlarına,Bölge Temsilcisi,Baş Temsilci,Temsilciler olmak üzere tüm ekibinize de muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Size İnanıyoruz. Size güveniyoruz. Hep birlikte Kazanacağız. Gebze/Kocaeli'nden Selamlar. Erkan Çiftçi-Temsilci

Erkan Çiftçi - Kocaeli

22/04/2019 13:30

Sayın genel başkanım, genel merkez yöneticilerim, diğer şubelerimizin değerli başkanları Antalya şubemizin 9.olağan genel kurulunda göstermiş olduğunuz ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ederim. 13.toplu iş sözleşmesinde kolaylıklar dilerim.

Hasan Cetinkaya - Antalya

21/04/2019 11:46

Antalya Şubemizin 9.Olağan Genel Kurulunda Tekrar seçilerek göreve getirilen Başta Murat Sanem Başkanımı ve Yönetim Kurulunu Tebrik eder Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olması temennisiyle.

ali yel - KONYA

19/04/2019 09:31

13. Dönem TİS Görüşmeleri Türkiye Haber İş Sendikası Ailesine Hayırlı Uğurlu Olsun Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

kenan karabekir - ANKARA

06/02/2019 17:59

Teşkilatlandırma Eğitim Genel Sekreterimiz Sn. Tagi İŞ, İzmir Şube Başkanımız Sn. Özkan OYUK, Şube Sekreterimiz Sn. İrfan UYGUN ve Şube Mali Sekreterimiz Sn. Aslan ÖZDEMİR'e Bahçelievler telekom müdürlüğü ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

seren erkul - İZMİR

21/01/2019 20:42

Afyonkarahisar İl Müdürlüğü'ne gelerek 13 Dönem TİS sözleşmesi ile alakalı açıklama yapan, görüş ve sorunlarımızı dinleyen Genel Merkez Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekteterimiz Tagi İŞ başkanımıza Antalya Şube Başkanımız Murat SENEM başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.

İsmail ÇUKUR - AFYONKARAHİSAR

22/12/2018 15:44

Merhaba Sevk Amiri olarak görev yapmaktayım, Bildiğiniz üzere sevk Amirlerinin primden faydalanma durumları sıkıntılı, belli ekip sayısı prim alabilirse bizlerde alabiliyoruz, Kapsam içi Sevk Amirleri için sorumluluk ücreti yada Amirlik ücreti , ismi ne koyulursa, yaptığımız, sorumluluk aldığımız işe karşılık ilave ücret istiyorum. Bu durumun sözleşme maddelerine de geçmesini istiyorum, bu da benim gibi 300 küsür kişi için bir kazanım olacaktır, geçen sözleşmede de dile getirilmişti ancak olmadı, Bu sözleşmede inşallah olu düşüncesiyle Gereğini Arz ediyorum.

MUSTAFA ALTINTAŞ - ANKARA

07/12/2018 13:03

Sendıkalı olarak bu yıl gostermıs oldugunuz ilgi ve alakalar için teşekkür ederiz. Beraber nıce sağlıklı,huzurlu güçlü yarınlar için HABER-İŞ teşekkürler. Sinan BÜLBÜL - İstanbul

Sinan Bülbül - İstanbul

14/11/2018 17:34

Öncelikle (Selamın Aleyküm) Sayın Genel başkanım ve değerli yönetimi Yaklaşan toplu iş sözleşmesine inşallah daha güçlü bir şekilde gireceğiz bu alınan hakların üzerine bir şeyler konacağın dan eminim biz büyük bir aileyiz ve bu birlikteliğimizi kimsenin bozmaya gücü yetmeyecek. Genel Başkanımız Veli Solak bey ve yönetimi bizler gibi çalışarak geldiler bizler ne düşünüyorsak onları düşünürler isteklerimizi gece günüz demeden irdelerler bu sözleşmede de öyle olacaktır. Mümkünse sevgili arkadaşlar isteklerimizi ve tartışmalarımızı kendi aramızda yapalım kim ne derse Temsilcisi Şube Başkanları ve yönetimleri kanalı ile yapsın ki biz daha güçlü olalım, ben 27. yılı çalışıyorum arkadaşlar bu kurumu biz emanet aldık emanet edeceğiz, emanete iyi bakmanızı rica ederim. Allah'ın selamı üzerinize olsun.

ALİ ACAR -

21/10/2018 19:47

Geçtiğimiz günlerde Antalya/Kemer'de gerçekleştirilen seminerden dolayı Sn. Genel Başkanım Veli Solak ve sendikamız yönetim kuruluna teşekkür eder, saygılar sunarım. Bu şekildeki eğitimlerin farkındalık oluşturması açısından oldukça önemli olduğunu da belirtmek isterim. Saygılarımla. Kazım ÜÇTAŞ Salihli İş Yeri Temsilcisi

Kazım ÜÇTAŞ - MANİSA