Yayınlanma tarihi: 24/07/2022 21:08

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu 24 Temmuz 2022 tarihinde Palan Oteli’nde yapıldı.

Genel Kurula,  Genel Başkanımız Veli Solak, Mhp Erzurum Milletvekili ve Mhp Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil AYDIN,Türk-İş İl Temsilcisi Yusuf GÖKCAN,Türk Telekom AŞ. Erzurum Bölge Müd. Muharrem AKMAN, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız Şube Yöneticilerimiz Bölge Temsilcilerimiz Türk-İş’e bağlı sendikaların Başkan ve yöneticileri, misafirler ve delegeler katıldı.

Genel Kurulun Başkanlığını Genel Başkanımız Veli Solak, yardımcılıklarını Genel Başkan Yardımcımız  Hüseyin Özçoban ve Genel Başkan Yardımcımız  Tagi İŞ, katip üyeliklerini ise Adana Şube Başkanımız Mehmet ASLANGÖZ ve İstanbul  Marmara Şube Başkanımız Nuh Galip TOPAK'ın yaptığı Divan Heyeti yönetti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, divan teşekkülünde kendisine ve arkadaşlarına gösterilen ilgi ve güvenden dolayı genel kurula teşekkür etti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, genel kurula hitaben yaptığı konuşmasına gerçekleştirilen genel kurulun Türkiye’de çalışma yaşamına, Türk-İş’e ve Türkiye Haber-İş Sendikası üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, konuşmasında çalışma hayatının içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekerek gündemdeki konuları ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Bu vesileyle 23 Temmuz 1919'da başlayan Erzurum Kongresi'nin 103. Yıldönümünü kutladı.

 Yapılan seçimlerin sonucunda; Şube Başkanlığına Kemal AKKAN, Şube Sekreterliğine Lokman ŞİMŞEK, Şube Mali Sekreterliğine de Emre ERGÜNAY seçildi.









BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(24/02/2024 20:22)