Yayınlanma tarihi: 19/03/2020 12:43

Türk Telekom A.Ş. de çalışan üyelerimiz ve tüm çalışanlar için  Koronavirüs karşı korunması için alınan tedbirler ve yerinde incelemeleri  görüşülmek üzere 19 Mart 2020 tarihinde Aydınlık Evler Şebeke Amirliğinde toplantı düzenledi.

Toplantıya; Genel Mali Sekreterimiz A. Gökhan AYDIN, Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreterimiz Tagi İş, Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf KIRAÇ, Ankara Şube Başkanımız Hasan Hüseyin ARISOY, Ankara Bölge Müdürü Ömer YILDIZ,  Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet KOÇ, Ulus Telekom Müdürü Durali ŞİMŞEK, Bölge Operasyon Müdürü Salih DİREKÇİ ve üyelerimiz katıldı.

Toplantının sonunda, üyelerimizin ve tüm çalışanların virüse karşı korunması için alınan tedbirlerin ve eksik kalan önlemlerin maliyeti ne olursa olsun derhal yerine getirilmesi konusunda Genel Müdür Yardımcımız Yusuf KIRAÇ tarafından talimat verildi. Toplantıda gündemle ilgili karşılıklı istişareler de bulunularak konular tüm detayları ile görüşüldü.

Genel Müdür Yardımcımız Yusuf KIRAÇ’a göstermiş olduğu hassasiyet için teşekkür eder, konunun Türkiye Haber-İş Sendikası tarafından tüm detaylarının takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.