Yayınlanma tarihi: 27/03/2021 15:29

Türkiye Haber-İş Sendikası Ankara Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu 27 Mart 2021 tarihinde Anadolu Downtown Otel’de yapıldı.

Pandemi (COVİD-) kuralları çerçevesinde yapılan Genel Kurula, Genel Başkanımız Veli SOLAK, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Şube Başkanlarımız ve delegeler katıldı.

Genel Kurulda Ankara Seymen ekibi kısa bir gösteri yaptı. Daha sonra Şubenin faaliyetlerini içeren sinevizyon gösterisi yapıldı.

Genel Kurulu; Başkanlığını Genel Başkanımız Veli SOLAK’ın Yardımcılıklarını Genel Sekreterimiz Hüseyin ÖZÇOBAN ile Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreterimiz Tagi İŞ’in, Katip Üyeliklerini de Kayseri Şube Başkanımız Suat ESMER ile Adana Şube Başkanımız Mehmet ASLANGÖZ’ün yaptığı Divan Heyeti yönetti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli SOLAK, Divan teşekkülünde kendisine ve arkadaşlarına gösterilen ilgi ve güvenden dolayı genel kurula teşekkür etti. Genel Başkanımız Veli SOLAK “Geçen dönemde Ankara Şube Sekreterimiz olan ve genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılan Uğur KIRTIL kardeşimi de rahmetle yad ediyorum. Cenabı Allah’tan mekânın Cennet olmasını temenni ediyorum“ dedi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli SOLAK, genel kurula hitaben yaptığı konuşmasına pandemi (COVİD-19)) kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen genel kurulun çalışma yaşamına, Türk-İş’e ve Türkiye Haber-İş Sendikası üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli SOLAK, konuşmasında çalışma hayatının içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekerek gündemdeki konuları ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendi.

Genel Başkanımız Veli SOLAK, “Dünyayı ve Ülkemizi saran COVİD-19 salgını nedeniyle yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, tedavi altında bulunanlara da acil şifalar diliyoruz” dedi.

Genel Başkanımız Veli SOLAK, delegelerin Berat Kandilini kutlayarak, Toplu İş Sözleşmesi sürecini, Taşeron Firmalarda Örgütlenme çalışmaları ve çalışma hayatı hakkında bilgi verdi. 

Genel Başkanımız Veli SOLAK, bundan sonraki dönemde çalışma hayatını zor günler beklediğinin altını çizerek, bütün olumsuzlukların üstesinden sadece sendikal birlik beraberlik ve güvenle gelinebileceğini ifade ederek genel kurula katılanlara teşekkür etti.

Genel Kurulun dilek ve temenniler bölümünde delegelerden Çetin YILMAZ ve Sinan BAYDOĞAN da söz alarak,  Genel Kurulun Ankara Şube ve Türkiye Haber-İş teşkilatımıza hayırlı olmasını dilediler.

Yapılan seçimlerin sonucunda; Şube Başkanlığına Hasan Hüseyin ARISOY, Şube Sekreterliğine Ferhat ŞİMŞEK, Şube Mali Sekreterliğine Serkan BOZOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeliklerine de Hasan Dede BOZAN ve Hakan AVCI seçildi.







BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(24/02/2024 20:22)





ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...!
(09/11/2023 18:39)