Yayınlanma tarihi: 23/10/2020 08:00

PTT kurulduğu 23 Ekim 1840 yılından bu yana her zaman halkımıza hizmetin en iyisini götürme gayesiyle çalışmalarını sürdürmüştür.

Her zaman yeniliği ve daha iyiyi arayan bir hizmet anlayışı ile çalışmalarına devam eden PTT, bugün ülkemizin her ilinde ilçesinde, beldesinde bucağında, hatta köylerinde bile vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

PTT 180 yıllık bir süreçte bu coğrafyada çok şeyler görmüş çok şeyler yaşamıştır. Cumhuriyetin kuruluşu da dahil olmak üzere ülkenin geleceği şekillenirken, yazılırken hep en ön safta yerini almıştır.

Bu hizmet yolculuğunda 180 yılı geride bırakarak, PTT’nin değişim ve gelişiminde büyük katkılar sağlayan değerli yöneticilerimizi ve çalışanlarımızı kutluyorum.

Hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, ülkemize yakışır bir kurum olarak halkımızın gönlünde yer almaya devam edecektir.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi olarak çıktığı hizmet yolculuğunda yeni başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, PTT’nin kuruluşunun 180. yıldönümünü kutluyor, nice başarı dolu yıllar diliyorum.

 

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN



DUYURU...!
(30/08/2022 19:09)




ÖNEMLİ DUYURU...!
(11/08/2022 17:11)