Yayınlanma tarihi: 13/07/2019 12:00

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ…

Türkiye Cumhuriyeti‘nin bağımsızlığına, Yüce Türk Milletinin yaşama özgürlüğüne, ülkemizin huzur ve refahına göz diken vatan hainlerinin 15 Temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı hain kalkışmayı, sokaklara dökülen genç yaşlı, kadın, erkek, milyonların canlarını ortaya koyarak bastırdığı bir destandır.

15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişiminin sonucu henüz belli olmamışken, alanlara çıkarak halkımızla birlikte özgürlüğümüzü hep birlikte haykırdık, ve hep bir ağızdan “HAYIR” dedik.

Millet olarak o gece el ele vererek köprülere, havaalanlarına, meydanlara koşarak, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. Çanakkale‘deki o asil ruhu, 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.

15 Temmuz’da Türkiye en zor demokrasi sınavını büyük bir başarıyla vermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın darbe gecesi telefon ile bir televizyon kanalına bağlanıp halkımızı alanlara davet etmesiyle darbenin seyri değişti.

Gazi Türk Telekom A.Ş. de görev yapan gece-gündüz, yağmur–çamur, demeden iletişimin altyapısını oluşturan, emeğini, özverisini, alın terini ilmek ilmek dokuyan değerli üyelerimizin katkılarını da gözardı etmemek gerekmektedir.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazılmıştır.

Millet olarak birlik ve beraberlik içinde yaşamamızın ve tekrar darbe/işgal girişimlerini önlemenin tek yolu, başta FETÖ olmak üzere bütün terör örgütlerinin kökünü kazımaktan, daha fazla demokrasi ve hukukun üstünlüğüne dayalı devlet olmaktan geçmektedir.

Bizler ülkemiz ve milletimiz için şimdi daha büyük bir azimle çalışacak ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız. Üzerine basarak bir kez daha ifade etmek istiyorum; Türkiye’nin bir sivil toplum kuruluşu olarak, 15 Temmuz’u asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için gözlerini bile kıpmadan canlarını veren Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şerefli sayfalarına adını altın harflerle yazdırarak ölümsüzleşmişlerdir.

15 Temmuz gecesi göstermiş oldukları kahramanlıklarla tarih yazan Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.

Allah ülkemize VE MİLLETİMİZE böyle bir gün daha yaşatmasın…

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN









ÖNEMLİ DUYURU...!
(28/12/2022 14:39)