Yayınlanma tarihi: 22/04/2023 22:01

23 Nisan 1920 Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibariyle göstermiş ve temsilcileri eliyle tüm dünyaya duyurmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. yılı kutlu olsun.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi ve bütün insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına Türkiye merkezli bir katkıda bulunmaktadır.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güveni ve büyük sevgini Küçük hanımlar, küçük beyler!  Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz” diyerek ifade etmiştir.

Unutulmasın ki, her çocuk bir gelecektir, her çocuk Türk milletinin umududur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın geleceği için canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan muhterem şehitlerimizi rahmetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Yüce Türk Milletine ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyorum.

 

 

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN







BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(24/02/2024 20:22)





ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...!
(09/11/2023 18:39)