Yayınlanma tarihi: 28/10/2018 12:30

Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun…

Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş Yıldönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silâh arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle ve saygıyla anıyoruz.

Cumhuriyet, korumamız ve ödün vermeden yaşatmamız gereken en değerli varlığımızdır. Bu anlayışla, bizlere parlak bir gelecek, onurlu bir yaşam, bağımsız, çağdaş ve ulusal bir devlet armağan edenlere sonsuz minnet duyuyoruz.

Cumhuriyet, milletimizin doğulusuyla, batılısıyla, kuzeylisiyle, güneylisiyle kadın-erkek, yaşlı-genç demeden, kan ve gözyaşlarıyla yazdığı eşsiz bir destandır.

Yüce Türk Milleti gerektiğinde Cumhuriyeti muhafaza etmek için her ne pahasına olursa olsun dün olduğu gibi, bugünde ve yarında hiçbir fedakârlıktan kaçmayacaktır.

Bu destana sahip çıkmak, korumak ve kollamak her Türk vatandaşının en temel ve vazgeçilmez görevi olmalıdır.

Devletimizin bağımsızlığı, milletimizin birliği ve Cumhuriyetimizin devamlılığı için hayatlarının baharında, bölücü terörün haince saldırıları sonucu şehit olan kahraman güvenlik kuvvetlerimize ve 15 Temmuz Darbe girişimine karşı hiç düşünmeden canlarını feda eden Demokrasi Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Bu düşüncelerle, vatanımızın birliği ve bütünlüğü uğruna verilen kurtuluş mücadelesinin taçlanarak Cumhuriyetimizin kurulduğu bu çok anlamlı günün 95. yıldönümünde, Yüce Türk milletinin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyorum.

 

 

 

Türkiye Haber-İş Sendikası

Yönetim Kurulu Adına

Veli SOLAK

Genel Başkan