Yayınlanma tarihi: 29/08/2018 15:17

30 Ağustos 1922 Türk Milleti’nin vermiş olduğu kurtuluş mücadelesinin zafer günüdür. Şanlı tarihimizde bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yıldönümünün Yüce Türk Milletine kutlu olmasını diliyorum.

Elbette tarihimiz çok parlak zaferlerle doludur. Fakat ortaya çıkardığı sonuçlar itibariyle 30 Ağustos Zaferi geçmişteki tüm muzaffer günlerimizin tamamlayıcısı ve tacı olmuştur.

Milletimiz bu zaferle, milli hâkimiyet, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vererek, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Milletimiz, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan Milli Mücadele sonucunda kazandığı bağımsızlığını, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

 

30 Ağustos Zaferi, ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kasteden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır. 15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında milletimizin ortaya koyduğu tavır, bu topraklarda 'Büyük Taarruz' ruhunun ne kadar diri olduğunun ifadesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıldönümünde, bir kez daha yüce milletimizi ve kahraman ordumuzu kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canı pahasına görev yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN

 

 



DUYURU...!
(30/08/2022 19:09)




ÖNEMLİ DUYURU...!
(11/08/2022 17:11)