Yayınlanma tarihi: 12/08/2018 18:30

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu 12 Ağustos 2018 tarihinde Erzurum Milli Eğitim Bakanlığı Enstitüsü’nde yapıldı.

Genel Kurula, Genel Başkanımız Veli Solak, Genel Merkez Yöneticilerimiz, Erzurum Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçak, Türk Telekom Bölge Müdürü Semih Elibol, Türk-İş Bölge Temsilcisi Yusuf Gökçan  Türk-İş’e bağlı sendikaların başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, misafirler ve delegeler katıldı.

Genel Kurulu Başkanlığını Genel Başkanımız Veli Solak, yardımcılıklarını Genel Sekreterimiz Hüseyin Özçoban ve Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreterimiz Tagi İş, katip üyeliklerini ise Kayseri Şube Başkanımız Suat Esmer ile Adana Şube Başkanımız Mehmet Aslangöz’ün yaptığı Divan Heyeti yönetti.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Şube Başkanımız Kemal Akkan yaptı.  Şube Başkanımız Kemal Akkan konuşmasında, görevde bulunduğu süredeki çalışmalarını anlatarak genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, divan teşekkülünde kendisine ve arkadaşlarına gösterilen ilgi ve güvenden dolayı genel kurula teşekkür etti.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, genel kurula hitaben yaptığı konuşmasına gerçekleştirilen genel kurulun Türkiye’de çalışma yaşamına, Türk-İş’e ve Türkiye Haber-İş Sendikası üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, konuşmasında çalışma hayatının içinde bulunduğu sorunlara dikkat çekerek gündemdeki konuları ve çalışma hayatında yaşanan gelişmeleri değerlendi.

Divan Başkanı ve Genel Başkanımız Veli Solak, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerini değerlendirerek, “Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili seçimleri ülke olarak örnek olacak bir şekilde demokratik olgunlukla sonuçlandı. Halkımızın teveccühüyle tekrar Cumhurbaşkanı olarak seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi dileklerimizle kutluyorum. Seçim sonuçlarının ve yeni yönetim sisteminin ülkemiz, milletimiz ve çalışanlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türk iş Bölge Başkanı Yusuf Gülça’a söz verildi. Gülçan  “genel kurulun başta Türkiye Haber-İş sendikamıza çalışma hayatına hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi. Bu güzel birlik beraberlik ortamında olmaktan Türk iş Ailesi olarak başta Sayın Genel Başkanımız Veli Solak ve dava arkadaşlarına ayrıca Erzurum Şube Başkanımız Sayın Kemal Akkan ve ekibine bu güzel birlik ve beraberliği sağladıkları için şahsım ve Konfederasyonumuz adına teşekkür ediyor Genel kurulun tüm çalışanlara hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Erzurum Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçan da “Sayın Genel Başkan kıymetli hazirun öncelikle nazik davetiniz için çok teşekkür ederim. Erzurum’a hoş geldiniz der şube genel kurulunuz tüm çalışanlarınıza hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Erzurum Şube Mali Sekreteri Güven Demir ve Artvin Baştemsilcisi Hasan Orhan üyelerimize Genel Başkanımız Veli Solak tarafından plaket takdim edildi ve bundan sonraki yaşamlarında huzur sağlık mutluluk diledi.

Genel Başkanımız Veli Solak’a Erzurum Şube Başkanımız Kemal Akkan şubesi ve delegeler adına bir hediye takdim etti.

 

 Yapılan seçimlerin sonucunda; Şube Başkanlığına Kemal Akkan, Şube Sekreterliğine Vahteddin Ağsakallı, Şube Mali Sekreterliğine de Lokman Şimşek seçildi.









ÖNEMLİ DUYURU...!
(28/12/2022 14:39)