Yayınlanma tarihi: 12/07/2018 10:42

UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ…

Yüce Türk Milletinin yaşama özgürlüğüne, Türkiye Cumhuriyeti‘nin bağımsızlığına, ülkemizin huzur ve refahına göz diken hain çetelerin bir Temmuz gecesinde yapmaya çalıştığı hain kalkışmayı, sokaklara dökülen genç yaşlı, kadın, erkek, milyonların bastırdığı bir destandır 15 Temmuz.

Millet olarak o gece el ele vererek köprülere, havaalanlarına, meydanlara koşarak, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. Çanakkale‘deki o asil ruhu, 15 Temmuz’da Türkiye’nin dört köşesinde yeniden gösterdik.

Sayın Cumhurbaşkanımızın darbe gecesi telefon ile bir televizyon kanalına bağlanıp halkımızı alanlara davet etmesiyle darbenin seyrinin değişti.

O hain gecede, iletişimin altyapısını oluşturan emeğini, özverisini, alın terini ilmek ilmek dokuyan Türk Telekom A.Ş. de görev yapan değerli üyelerimizin katkılarını da gözardı etmemek gerekmektedir.

15 Temmuz’da Türkiye en zor demokrasi sınavını büyük bir başarıyla vermiştir.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazıldı.

Bu uğurda gözlerini kıpmadan canlarını veren Demokrasi şehitlerimiz, tarihin şerefli sayfalarına adını yazdırarak ölümsüzleşmişlerdir.

15 Temmuz gecesi göstermiş oldukları kahramanlıklarla tarih yazan Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.

Allah ülkemize VE MİLLETİMİZE böyle bir gün daha yaşatmasın…

 

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN



DUYURU...!
(04/11/2022 14:10)