Yayınlanma tarihi: 20/04/2023 13:00

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN…

İnsanlar arasında dostluğun, kardeşliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, Ramazan Bayramına ulaşmış bulunuyoruz.

Bayramlar; hayatın getirdiği tüm zorluklara karşın, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, ortak değerleri paylaşma güzelliğinin en yoğun şekilde hissedildiği, kırgınlıkların unutulup,  dostluk ve sevgi ile gönüllerin yakınlaştığı çok özel günlerdir.

Bayramlar insanlar tarafından mutluluk ve neşe içerisinde kutlanan özel günlerdir. Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanması, çocukların, muhtaçların, kimsesizlerin, yoksulların ve yaşlıların sevindirilmesi için bir fırsattır.

Bununla birlikte bayramlar, birlik olma ve bir arada yaşama şuuru ile insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir.

Yüce milletimizin bu mübarek günleri, maneviyatına uygun olarak en iyi şekilde değerlendireceğine yürekten inanıyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm insanlığın barış, sevgi, dostluk ve kardeşlik ortamı içinde mutlu günlere ulaşması temennisiyle, tüm İslâm âleminin, Yüce Milletimizin, teşkilatımızın ve üyelerimizin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, şahsım ve yönetim kurulum adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN