Yayınlanma tarihi: 15/05/2018 11:28

Mübarek Ramazan Ayı; yoksulların ve ihtiyaç sahiplerinin korunup gözetildiği, rahmetin ve bereketin arttığı, nefsin terbiye edildiği en müstesna zaman dilimidir.

Rahmet, bereket ve af kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Sayısız nimet ve güzelliğin yağdığı bu kutlu ay aynı zamanda, aydınlatan, zulmü sona erdirerek hakkı ve hakikati hakim kılan Kur'an'ın da indirilmiş olduğu mübarek bir aydır.

 Bu kutlu ayın İslam dünyasındaki zulümlerin bitmesine, hakkın hakim kılınmasına, zulmün ve sömürünün sona ermesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Mübarek Ramazan Ayı; oruç gibi türlü hikmetlerle dolu bir ibadetin yerine getirildiği, insanî ve ahlaki erdemlerin daha güçlü şekilde hayatımıza yansıdığı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın, sevgi ve nimet paylaşımının arttığı müstesna bir zaman dilimidir.

Kur'an-ı Kerim de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen "Kadir Gecesi" yine bu ay içinde kutlanır.

Mübarek Ramazan Ayı’nın, ailemize, milletimize, ülkemize, üyelerimize ve bütün İslam Alemine hayırlar, huzur ve barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN





ÖNEMLİ DUYURU…!
(08/12/2022 11:11)








ÖNEMLİ DUYURU...!
(04/11/2022 17:19)