Yayınlanma tarihi: 26/03/2018 14:06

 

Türk Telekom’un ev sahipliği yaptığı İstihdam İşbirliği İmza Törenine; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan, Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay, İŞKUR Genel Müdürümüz Sayın  Cafer Uzunkaya, Türk Telekom Genel Müdürü (CEO) Dr. Paul Doany’nin, Genel Başkanımız Veli Solak, Genel Sekreterimiz Hüseyin Özçoban, Genel Mali Sekreterimiz A. Gökhan Aydın, Genel Eğitim Sekreterimiz Tagi İş, Ankara Şube Başkanımız Hasan Hüseyin Arısoy’un katılımlarıyla 26 Mart 2018 tarihinde yapıldı.

İş Birliği kapsamında Türk Telekom'a 2.500 tekniker alımı gerçekleştirilecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan,Bu protokol ile sektörde en büyük istihdamı sağlayan Türk Telekom’un, İŞKUR vasıtasıyla alanında kalifiye tam 2 bin 500 yeni personeli ailesine katacak olmasının mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu, da İş Birliği kapsamında Türk Telekom'a 2.500 tekniker alımı gerçekleştirileceğini ifade ederek, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Özellikle İŞKUR olarak hizmet alanlarını daha da geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu, İŞKUR'un Türkiye'nin her köşesinde mesleki eğitim faaliyetleri yapan ve vatandaşların gelecekle ilgili umutlarını canlı tutan bir kurum haline geldiğini kaydetti. Gençlerin İŞKUR faaliyetlerinden daha aktif şekilde faydalanmasını sağlayacak çalışmaları hayata geçireceklerinin altını çizen Sarıeroğlu, "Gençlerimizin istihdamda daha fazla yer almaları konusunda İŞKUR olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hükümet olarak öncelikli konumuz istihdam" dedi.

Türk-İş Genel Başkanımız Sayın Ergün Atalay, İş Birliği kapsamında Türk Telekom'a 2.500 tekniker alımı gerçekleştirileceğinden memnuniyetini ifade ederek Taşeron konusunda da bazı sıkıntıların yaşandığının altını çizdi.

Türk Telekom  Genel Müdürü (CEO) Dr. Paul Doany ise Türk Telekom olarak yaklaşık 42 milyon aboneye hizmet vermenin gurur ve sorumluluğunu taşıdıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Türkiye’nin en büyük şirketlerine hizmet sunuyor, ülkemizin kalkınması için en yenilikçi bilgi ve iletişim teknolojilerini vatandaşlarımızla ve kurumlarla buluşturuyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla, 2017’de müşteri deneyimini mükemmelliğe taşıma yolculuğu olarak tanımladığımız EMPATİ programını başlattık. Amacımız, her bölge, saha ve iş biriminin müşterilerimize çok daha kaliteli hizmet sunabilmesini sağlamak ve Türk Telekom’un ürün ve servislerinden ülkemizde çok daha fazla insanımızın faydalanmasına imkan tanımak. Sahada müşterimizle temas eden teknik personel çok önemli. Bunun için İŞKUR ile imzaladığımız protokolle Türk Telekom bünyesine 2 bin 500 nitelikli tekniker alacağız. Sektörde en büyük istihdamı sağlayan ve sendikalaşmayı benimsemiş tek şirket olan Türk Telekom olarak ülkemizin istihdam politikasını destekliyoruz."

Konuşmaların ardından, Türk Telekom ile İŞKUR arasında İşe Alım Protokol Sözleşmesi imzalandı.





ÖNEMLİ DUYURU…!
(08/12/2022 11:11)








ÖNEMLİ DUYURU...!
(04/11/2022 17:19)