Yayınlanma tarihi: 17/03/2018 17:00

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.nci yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Çanakkale Savaşları sıradan bir mücadele değil, büyük Türk Milletinin gösterdiği yüksek fedakârlığın ve kahramanlığın abidesidir. Atatürk'ün askeri dehası, Türk askerinin vatan sevgisi ve bağımsızlık inancı zaferin temelini oluşturmaktadır.

Tarihte eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi, kurtuluş savaşına ve nihayetinde Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda da çok önemli bir kilometre taşıdır.

Milli ve manevi değerlerin yüceltilmesi, Türk milletinin bir olması, saflarını sımsıkı tutması, bağımsız ve özgür yaşaması Çanakkale ruhunun özüdür.

Gelecek nesillerin hür ve bağımsız bir ülkede yaşamaları için canı pahasına kendilerini mermi yağmurunun içine atan aziz şehitlerimizin kıymetini, değerini ve fedakârlıklarını ebediyete kadar yüreğimizde taşımak, en başta gelen milli görevimizdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103.nci yıldönümünü kutluyor; vatanı ve bayrağı için şehit düşen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

Ruhları Şad, Mekânları Cennet Olsun.

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN



DUYURU...!
(04/11/2022 14:10)