Yayınlanma tarihi: 09/09/2017 15:25

Genel Başkanımız Veli Solak ve Genel Başkan Başdanışmanımız Mehmet Avşar’la birlikte 9 Eylül  2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nu  makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette; Genel Başkanımız Veli Solak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nu yeni görevinden dolayı kutlayarak başarılar diledi. Ayrıca  15 Temmuz da iletişimin önemini anlatan klip ile alakalı cd, broşürlerden oluşan dosyayı makamında taktim etti.

Ayrıca şuan son sürece girmiş olduğumuz Toplu Sözleşme süreci ile alakalı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’na.detaylı  bir şekilde sunum yaparak,son durumu gelinen noktalar ile üyelerimizin temel istek ve taleplerini sorunlarını  çözüm önerilerini ve Toplu sözleşmemizde olmasını talep ettiğimiz tüm konular ile alakalı geniş bir şekilde bilgilendirmede bulundular. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız  Sayın Jülide Sarıeroğlu’da.Telekomun ve iletişimin önemini vurguladığı konuşmasında.hem Telekom hemde Türkiye Haber -İş Sendikası ülkemizin köklü kurumlarıdır.Toplu sözleşme sürecinin taraflarca  ortak bir noktada buluşup bağatlanmasını dileklerini.Genelbaşkanımıza ifade ettiler.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’ da Genel Başkanımız Veli Solak’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini  ifade etti.