Yayınlanma tarihi: 14/07/2017 13:43

15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır.

Darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın darbe gecesi telefon ile bağlanıp halkımızı alanlara davet etmesiyle darbenin seyrinin değiştirilmiştir.

O hain gecede, iletişimin altyapısını oluşturan emeğini, özverisini, alın terini ilmek ilmek dokuyan Türk Telekom A.Ş. de görev yapan değerli üyelerimizin katkılarını da gözardı etmemek gerekmektedir.

15 Temmuz’da Türkiye, en zor demokrasi sınavını büyük başarıyla vermiştir.

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla bir destan yazıldı.

Elbette bunun için büyük bir bedel ödedik. Darbe girişimine karşı verdiğimiz mücadelede, 249 vatandaşımız şehit oldu. 2195 vatandaşımız gazi oldu.

15 Temmuz 2016 günü göstermiş oldukları kahramanlıklarla tarih yazan Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır.

Türkiye Haber-İş Sendikası Genel Merkezimizce 15 Temmuz Darbe Girişimin 1. Yıldönümü vesilesiyle “15 Temmuz da iletişimin önemini” isimli Video Klibimiz Tüm Şehit ve Gazilerimiz anısına hazırlanmıştır.

Allah ülkemize ve milletimize böyle bir gün daha yaşatmasın…

 

 

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN







BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ…
(24/02/2024 20:22)





ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME...!
(09/11/2023 18:39)