GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI:


Yayınlanma tarihi: 29/03/2017 14:52

Üç ayların başlangıcı ve Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Regaip Kandil’ini bu gece idrak edeceğiz. Kandiller zincirinin ilk halkası olan Regaip Kandil’inin milletimize huzur, mutluluk, bolluk ve bereket, getirmesi en büyük dileğimizdir.

Bu mübarek ay ve geceler, Yaratıcımıza, ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır.

Sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulması, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesi, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesi için gayret göstermeliyiz.

Sevgili Peygamberimiz (sav), bu geceye ulaştığında: “Allah’ım! Recep ve Şaban ayını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına kavuştur” diye dua etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Yüce Türk Milletinin, İslam âleminin, tüm çalışanların ve teşkilatımızın Regaip Kandilini tebrik ediyor, Milletimizin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna, vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.