DEMOKRASİ KAHRAMANLARIMIZA MİNNET BORÇLUYUZ…


Yayınlanma tarihi: 18/07/2016 16:43

Ülkemizin yaşadığı en kara günlerden biri olan 15 Temmuz 2016 tarihinde darbe girişimi sırasında ülkesine ve demokrasiye sahip çıkmak adına, canlarını hiçe sayan 208 Demokrasi şehitlerimizi ve vatan evladımızı Yüce Türk Milleti asla unutmayacaktır.

Yaşasın Demokrasi, Yaşasın Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti.

Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bugünlerde devletin en üst kademesinden en alt kademesine kadar görev alan her bireyin sağduyulu, hoşgörülü ve kardeşçe yaşamanın gereksimini hep birlikte ortak paydada oluşturmamız gerektiğini düşünmekteyiz.

Şu açıkça bilinmelidir ki; bu tür art niyetli ve ülkenin geleceğine yönelik yapılacak olan alçaklıkların Türk Milleti nezdinde kabul görmeyeceği bir kez daha ispatlanmıştır.

Türkiye Haber-İş Sendikası; her zaman olduğu gibi bundan sonra da ülkesinin ve milletinin yanındadır.

Her karışı şehit kanıyla sulanmış olan bu kutsal topraklarda dün olduğu gibi bugünde fitne tohumlarının ekilmesine hiçbir zaman müsaade edilmeyeceğinin bilinmesini istiyoruz. Bu cuntacı ve darbeci zihniyeti, nefretle ve şiddetle kınıyoruz.

Demokrasi şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, başta kederli ailelere olmak üzere Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

208 Vatan evladının Ruhları Şad, Mekânları Cennet olsun.