23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN...


Yayınlanma tarihi: 22/04/2016 09:50

23 Nisan 1920 Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilan ettiği tarihtir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 96. yılını kutlamanın coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu vesile ile tüm evlatlarımızın bayramını kutluyor, hepsine aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünya çocukları arasında da sevgi ve dostluk bağlarının geliştirilmesi ve bütün insanların barış içinde yaşayacakları bir dünyanın oluşmasına Türkiye merkezli bir katkıda bulunmaktadır.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmiştir.

Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı tüm dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke Türkiye’dir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, millî birliğimizin kenetlenmiş bir ifadesidir.

Unutulmasın ki, her çocuk bir gelecektir, her çocuk Türk milletinin umududur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, Türk Ulusunu aydınlığa çıkaran süreçteki çok önemli bir kilometre taşıdır.

Sahip olduklarımızın kıymetini bilerek, gücümüze inanarak, kendimize güvenerek, sorunlar karşısında yılmayarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizi bu niteliğiyle yaşatarak, bölünmez bütünlüğümüzü koruyarak, toplumsal barışı sürekli kılarak, aydınlık yarınlara emin adımlarla ilerlemek bizlere düşen en önemli görevdir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kurucu kahramanları ve vatanımızın geleceği için canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Yüce Türk Milletine ve çocuklarımıza kutlu olmasını diliyorum.

TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI

YÖNETİM KURULU ADINA

 

VELİ SOLAK

GENEL BAŞKAN