AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ


Yayınlanma tarihi: 17/03/2016 13:36

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101.nci yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
Çanakkale Savaşı ile Yüce Türk Milleti, tüm dünyaya gerilemenin nihayet bittiğini ve bugünkü coğrafyamız üzerinde sonsuza kadar yaşamaya kararlı olduğumuzu ilan etmiştir.
Çanakkale Zaferi, topraklarımızı işgal etmek isteyenlere karşı kazanılmış ve tarihimize altın harflerle yazdığımız büyük bir zaferdir.
Çanakkale Zaferi, tarihe sığmayan, hepimize büyük gurur veren bir destandır. Türk Milleti Çanakkale’de kanıyla, canıyla, şerefiyle tarihin akışını değiştirmiştir.
Bugün Türklüğü küçümseyen, onuruna el ve dil uzatmaya yeltenen, Yüce Türk Milletinin sabrını imtihan etmeye kalkışan ihanet odaklarını nasıl bir sonucun beklediğini anlamaları açısından tarihi bir ibret vesikasıdır.
Milli ve manevi değerlerin yüceltilmesi, Türk milletinin bir olması, saflarını sımsıkı tutması, bağımsız ve özgür yaşaması Çanakkale ruhunun özüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101.nci yıldönümünü kutluyor; vatanı ve bayrağı için şehit düşen, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.
 
Ruhları şad, mekânları cennet olsun.
 
TÜRKİYE HABER-İŞ SENDİKASI
YÖNETİM KURULU ADINA
VELİ SOLAK
GENEL BAŞKAN