GENEL BAŞKANIMIZ VELİ SOLAK’IN BABALAR GÜNÜ MESAJI:


Yayınlanma tarihi: 20/06/2020 12:45

Babalar Gününüz Kutlu Olsun…

Türk aile yapısının temel direği, koruyup gözeteni, kol kanat gereni şüphesiz ki babalarımızdır.

Hayatını evlatlarının iyi yetişmesine, mutlu ve huzurlu olmasına adayan babalarımız hangi yaşta olursak olalım arkamızda duran yegane güçtür.

Peygamber Hz. Muhammed (S.A.V.) efendimiz "Babalarınıza iyi davranın ki, çocuklarınız da size iyi davransın" buyurmuştur.

Babalar, ailenin birlikteliğini, aile içi uyum ve ailenin güvencesini sağlama gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle, sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkı sağlarlar.

Ailede anneyle birlikte en büyük sorumluluğu üstlenen babalar evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak için büyük fedakârlık ve özveri sergilerler.

Bu günleri bize bu değerlerimizin kıymetini tekrar düşünmeye ve belki bizim baba ve analarımıza neler yaptıklarımızı ve onlara karşı nasıl davrandığımızı sorgulamamıza vesile olan günler olarak görmeliyiz.

Başta şehit babalarımız olmak üzere ailesi için her türlü fedakârlığa göğüs geren, çocuklarının geleceğini hazırlamak için özveriyle çaba harcayan, koruyup kollayan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, hayatta olmayan Babalarımızı rahmetle anıyorum.